Secretele frumuseții il stiu eu

Preocuparea pentru un corp mereu tânăr este din ce în ce mai mare, mai ales ca urmare a modelelor din mass media și a comparației sociale care intervin; pe internet pot fi gâsite o sumedenie de informații, care mai de care mai interesante și sofisticate iar mai jos vă prezentăm câteva recomandări.

            Cel ai important pentru organism este să vă hidratați deoarece o bună hidratare atrage după sine o piele frumoasă dar și un corp sănătos; se vehicula ideea consumării a opt pahare de apă pe zi, ceea ce ar reprezenta cam doi litri de apă, dacă ne gândim la un pahar de 250 de ml de apă. Concluzia este că nu trebuie să așteptăm să ni se facă sete ci să bem preventiv această cantitate.

            Un alt secret pentru păstrarea frumuseții este reprezentat de utilizarea unei creme cu protecție solară care păstrează pielea tânără, dar care previne și apariția cancerului de piele; o astfel de cremă este recomandată a se utiliza și înainte de a introduce mâinile într-o lampă cu UV pentru uscare rapidă a unghiilor. Pentru a aplica corect crema, se recomandă să o utlizați cu 15 minute înainte de a ieși afară pentru ca aceasta să intre în piele, să se absoarbă corect.

            Așa cum vă îngrijiți pielea feței, este recomandat să vă îngrijiți și mâinile și gâtul, așa că vă recomandăm să aplicați SNB Crema Gel pentru maini si corp cu magnolie, o cremă pe care vă recomandăm să o aplicați atât pe mâini, cât și pe gât dearece aceste părți ale corpului trădează îmbătrânirea pielii.

            O loțiune hidratantă care să conțină un autobronzant poate să ascundă micile imperfecțiuni ale picioarelor și dă senzația de subțiere a siluetei, ceea ce reprezintă un argument suficient de puternic pentru a fi utilizată.

            Sportul este extrem de important pentru frumusețe, iar fiecare își alege modalitatea de a face mișcare care îl reprezintă; o plimbare cu trotineta în parc sau frecventarea unor clase de zumba, fie pilates sau tenis de câmp, sunt porturi plăcute care se pot practica chiar dacă nu sunteți o persoană prea sportivă. Jumătate de oră de mișcare pe zi poate îmbunătăți considerabil tonusul dvs. și îmbunătățește considerabil textura pielii.

            Ceea ce mâncați are impact asupra frumuseții, nu doar că o statură zveltă și armonioasă este mai plăcută, dar și pielea devine mai frumoasă atunci când consumați fructe și legume.

      Important este să vă simțiți bine în pielea dvs. și atunci se va vedea acest lucru și în exterior așa că realizați activități plăcute și eliminați-le pe acelea care vă stresează.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *