Un ajutor în predarea limbii engleze – English for kids Caiet de lucru pentru clasa I

English for kids caiet de lucru pentru clasa I este un instrument util pentru completarea și fixarea cunoștințelor de limba engleză, alături de manualul de limba engleză. Dacă copii studiază la școală limbi străine, fără îndoială una din cele preferate este engleză, prin urmare au nevoie de cartea English for kids clasa 1 la preț avantajos.

Ușor de utilizat și structurat pe capitole, caietul de lucru English for kids clasa 1 conține noțiuni de baza de vocabular și dezvoltarea lexicului în limba engleză, comunicare și texte formulate în engleză, cântece, poezii și diferite activități în colectiv.

De ce este util un caiet de lucru English for kids clasa 1?

Caietul de lucru English for kids clasa 1 este o carte apărută la editura Booklet și constituie un material auxiliar pentru orele de limbi străine moderne, și anume engleză.

În etapă predării limbii engleze către copii din clasa 1, profesorul are nevoie să recomande elevilor și manual engleza clasa 1. Tematică urmărește programa școlară curentă și structurează în capitole diferite informații. Sunt prezentate formule de salut, noțiuni despre școală, prieteni, familie. Un capitol este rezervat petrecerii timpului liber, este detaliat corpul omenesc, alimentele , culorile și animalele. Tehnologia, literatură, artă și cultură din țările vorbitoare de limba engleză sunt prezentate pe înțelesul celor mici, cu exemple și ilustrații.  Cuvintele și dezvoltarea vocabularului sunt mai ușor de explicat atunci când există un suport de curs cum este caietul de engleză „English for kids clasa 1”.

Importanța studierii limbii engleze

Învățarea limbii engleze a devenit mai mult că niciodată deosebit de importantă pentru elevi. În parcursul școlar dar și în învățământul superior, cunoașterea limbii engleze oferă posibilități de studiu mai largi, o expunere mai amplă din punct de vedere profesional și o șansă în plus pentru o carieră de succes în viață.

În învățământul primar, limba engleză este studiată de elevi începând cu grupa pregătitoare și clasa 1 , pentru că la vârstă la care învață scrisul și cititul, noțiunile de baza ale unei limbi străine se deprind mult mai ușor. Atenția și concentrarea celor mici sunt utilizate la maxim de către profesori pentru a-l face să înțeleagă și să vorbească engleza. Caietul English for kids ajută școlarul să efectueze teme și exerciții, să recapituleze noțiunile învățate și să exerseze cuvinte și conjugări gramaticale.

Prin joc, melodii, poezii scurte și fragmente literare, copii învață să poarte o conversație scurtă și să exprime noțiuni elementare legate de lumea înconjurătoare. Caietul are scopul de a clarifica cunoștințe, de a oferi posibilitatea exersării unor cuvinte și expresii, iar elevul învață cu plăcere atunci când materia este predate gradual, într-un mod atractiv, pe înțelesul și la nivelul sau.

Concluzii

Caietele de exerciții și manualele pentru învățarea limbilor străine sunt mereu însoțite de suport digital, mai ales atunci când elevul trebuie să studieze acasă online. De aceea, noile ediții cu CD captează interesul elevilor dar și al profesorilor, pentru că ajută la predarea mai eficientă către colectivul de elevi.

Librăriile online propun caiete pentru studiul limbii engleze – English for kids clasa 1 pentru a ajută elevii, profesorii și părinții să comande direct aceste auxiliare educaționale. Cărțile și caietele sunt livrate simplu și ușor, la comandă pe website și le puteți primi practic la orice adresa.

Atunci când copilul tău are nevoie să studieze engleză, îi este de mare ajutor acest caiet special conceput pentru clasa 1. Autorii au alăturat materialului didactic numeroase ilustrații, desene și scheme care îmbunătățesc înțelegerea și ajută la fixarea cunoștințelor. Caietul de lucru îmbogățește vocabularul în limba engleză și este de folos pentru elevii care deprind primele noțiuni în limba engleză.  

Scopul elaborării acestui caiet English for kids clasa 1 a fost atins iar cadrele didactice și elevii au constatat progrese și îmbunătățirea procesului educațional. Suportul oferit de acest material auxiliar a dus la rezultate mai bune în studiul limbii engleze, pentru elevii clasei 1.

 În cadrul învățământului online, un astfel de caiet ajută nu doar la sintetizarea noțiunilor învățate și la pregătirea temelor, dar este un instrument practic de verificare și de fixare a cunoștințelor pentru elevii primului an de școală. Redactat simplu și ușor de înțeles, caietul este recomandat tuturor elevilor claselor 1 care își doresc rezultate cât mai bune la învățarea limbii engleze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *