Cea mai eficienta solutie pentru plosnite: „La 8 luni dupa utilizare, nu a mai aparut niciuna”

Atunci cand cauta pe Google „solutie plosnite”, romanii pot avea in minte doua lucruri. In primul rand, sa gaseasca o varianta pentru a scapa de aceste insecte parazite deosebit de daunatoare, care locuiesc in crapaturile peretilor sau ale mobilei si se hranesc cu sangele omului. 

In al doilea rand, ei pot cauta efectiv o substanta care sa inlature acesti „musafiri” nedoriti din casa. Din fericire, exista o varianta care imbina cele doua sensuri ale cuvantului „solutie” si care te va ajuta sa scapi odata pentru totdeauna de micii cotropitori.

Este vorba despre aparatul ecologic Polti Cimex Eradicator, disponibil acum cu o reducere de 300 de lei pe site-ul www.polti.ro, dar si despre detergentul HPMed, compatibil atat cu produsul de mai sus, cat si cu aparatele de dezinfectat si curatat cu abur. 

Eficienta deosebita a dispozitivului Cimex Eradicator consta in supraincalzirea aburului in duza de emisie, o inventie patentata de Polti la nivel international, care genereaza temperaturi de pana la 180 de grade Celsius. Aceasta solutie pentru plosnite, realizata din amestecarea aburului cu detergentul HPMed, creeaza un soc termic care elimina atat insectele adulte, cat si ouale si larvele.

Este important de precizat ca solutia pentru plosnite HPMed este obtinuta din apa si alcool si contine carbonat de sodiu si metasilicat de sodiu, putand fi insa folosita fara niciun risc in prezenta oamenilor. 

Spre deosebire de produsele chimice, care necesita trei sau patru tratamente, Polti Cimex Eradicator, cea mai buna solutie plosnite, elimina complet plosnitele din prima sau a doua utilizare si, in plus, nu este nici daunator mediului inconjurator. Mai mult decat atat, fata de varianta clasica, aparatul Polti nici nu presupune parasirea spatiului inaintea, in timpul si dupa pulverizare, intrucat amestecul de abur uscat, saturat si supraincalzit este 100% sigur.

Aparatul ecologic contra plosnitelor, insectelor si gandacilor Polti Cimex Eradicator – pret 3.799 de lei (o reducere de 7% fata de pretul initial de 4.099 de lei)

Aceasta solutie pentru plosnite este eco-friendly, non-contact si non-chimica, eliminand daunatorii, fie ca vorbim despre insecte, bacterii sau virusuri, prin soc termic. Aparatul, care elimina mirosul caracteristic al plosnitelor si topeste substanta cu care se prind ouale acestora, este eficient pe orice suprafata si tesatura, inclusiv in colturile ascunse, unde se cuibaresc cei mai multi cotropitori.

Avantajele Polti Cimex Eradicator sunt numeroase:

– eficienta dovedita (elimina 90% din plosnite si 100% din oua si din miros la prima trecere);

– nu foloseste insecticide/pesticide, iar impactul asupra mediului inconjurator este minim;

– nu presupune un timp de asteptare;

– este extrem de usor de folosit (livrarea include un DVD si un ghid complet, dar si accesorii precum concentrator de abur, manusi de protectie, perie pentru curatarea duzei si carafa de alimentare).

Detergentul HPMed pentru Cimex Eradicator – pret 69 de lei per 2 flacoane de 50 ml

Pachetul contine doua recipiente de solutie pentru plosnite de 50 de mililitri fiecare, 4 filtre, produsul fiind compatibil cu Polti Cimex Eradicator si Steam Disinfector. „Este foarte bun aparatul, a fost nevoie de doua sedinte pentru a scapa definitiv de plosnite. La mai bine de 8 luni de la ultima utilizare, nu a mai aparut niciuna”, scrie C. S, intr-o recenzie de pe site-ul producatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *