Daca vrei sa citești, citește ceva de calitate, alege Flawless.ro.

Bună draga mea, a trecut ceva vreme de când am vorbit cu tine și ai a venit vreme sa iti povestesc cum îmi petrec eu timpul liber. Îți spun drept ca rare sunt zilele în care plec de acasă fără o carte dar și când o fac sa știi ca o fac cu un motiv bine întemeiat. 

Recent am găsit o revista online destul de interesanta care periodic ma face sa revin pentru a fii la curent cu ceea ce au scris. 

Daca pana acum nu ți-am vorbit despre Flawless.ro a venit vremea sa iti spun ca de când am descoperit aceasta revista online îmi petrec timpul alături de Alexandra Nuta-Stoica îmi place ca își dedica timpul oamenilor creativi și fix asta face aceasta revista online. Aduce în lumina reflectoarelor oamenii talentați, indiferent de natura talentului sau. 

Citesc cu drag fiecare rand publicat și ma bucur ca am descoperi Flawless.ro pentru ca dacă în trecut ideea de pleca fără ceva de citit de acasă îmi strica toată ziua și pot spune drept ca nu îmi place sa ascult ce vorbește lumea în mijloacele de transport și astfel aleg alături de munca preferata sa citesc ceva ce îmi place. 

Cu rubrici simpatice de genul fun&games sau Boys&toys fiecare articol este ales pentru a te face sa citești sa vezi ce îți povestește. 

Am ajuns sa fiu dependenta de rubrica how to și tocmai de aceea zic ca dacă dorești sa citești alege ceva de calitate, alege Flawless.ro pentru ca vei găsii ceva sa te atragă. 

Îmi plac oamenii care pun pasiune în ceea ce fac si acest lucru se observa în fiecare articol publicat, îmi place asa cum ți-am spus mai sus ca aleg oamenii talentați si ne face astfel cunoscute operele lor, ne arata talentul pur și te lasă să te bucuri de ceea ce ei fac. 

În concluzie dacă vrei sa iti petreci timpul liber cu articole de calitate, alege Flawless.ro vei găsi aici o mulțime de rânduri scrie cu drag pentru fete rele și băieți cuminți. 

Un comentariu la „Daca vrei sa citești, citește ceva de calitate, alege Flawless.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.