De unde pot cumpara incaltaminte pentru copii?

Inca din prima zi in care am facut cunostita cu Maya am inteles cat de importanta este calitatea, din acest motiv am ales sa merg pe mana specialistilor si sa nu fac rabat de calitate.

Anii au trecut si in prezent la varsta de 5 ani, cand mergem la gradinita si in acelasi timp este un copil activ caruia nu ii stau piciorusele de loc, am decis sa imi fac ca partener de incredere magazinele Decathlon, in primul rand pentru ca aici primeaza calitatea.

Inca din momentul in care am inteles ca gradinita se va desfasura in mod normal, adica prezenta in clasa si nu in mediul online, am decis sa caut incaltaminte mers copii, asa am ajuns pe site-l lor si implicit in magazine. Desii comand si cumpar de aproape cinci ani produse de la ei, cand vine vorba de viata de zi cu zi si de fetita mea incerc sa ii cumpar produse ce i-se potriveste cu personalitea ei si in acelasi timp tine pasul cu ea.

Tot pe site-ul lor dar si in magazinele fizice am gasit incălțăminte alergare copii, pentru ca Maya este foarte activa si plina de energie are nevoie de o pereche de adidasi pentru alergat sau de interior pentru gradinita, de aceea aleg incaltaminte usoara si pe care ii poate incalta singura, de aceea aleg adidasi cu arici/scai cum se numeste el defapt.

Tot pentru inceputul gradinitei am ales de la Decathlon, un training in culorile ei preferate, dar poti gasi o multime de alte culori si modele in oferta lor speciala Back To School. Eu una aleg mereu sa aleg gama de culori care ii place ei, pentru ca asa stiu sigur ca va purta produsul respectiv, pentru ca au o gama variata de treninguri cu siguranta vei gasi ceva si pe placul tau sau al copiilor tai.

Desi trecem printr-o perioada destul de ciudata, incercam sa ne adaptam si daca nu aleg cumparaturile online, pot sa ma bucur de cumparaturile realizate in magazinele fizice, aici mereu am dat peste personal responsabil si amabil, care are rabdare si in acelasi timp respecta normele impuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.