Garnier Pure Active – review

Bună draga mea, nici nu îmi mai aduc aminte când ți-am povestit ultima data despre un produs pe care-l folosesc.

Asta nu înseamnă că nu mai folosesc nimic ci pur și simplu timpul parca are alta valoare și zilele libere în ultima perioada le-am petrecut cu Maya. Totuși azi am decis sa iti povestesc despre Garnier Pure Active, un gel pentru fata ce are rolul de a curata tenul.

Culoarea este neagra pentru ca, conține cărbune activ și trebuie sa recunosc ca tenul rămâne proaspăt. Prima data când l-am încercat a fost fix în ziua în care l-am primit, pentru ca l-am comandat de pe Notino, după o zi plina în care am umblat și îmi simțeam tenul încărcat senzația simțită după folosirea acestuia a fost wow, pur și simplu ma făcut sa uit tot ceea ce m-a deranjat în ziua respectiva, sa uit de ziua plina si de tenul încărcat.

Ce îmi place la el: îmi primul rand ca vine cu pompita ce te ajuta sa folosești flaconul mult mai ușor. Pe lângă asta are un miros plăcut și nu ai nevoie de o cantitate generoasa de gel pentru o curățare intensa a tenului.

Eu am ales sa-l folosesc o data pe săptămână și trebuie sa iti spun ca se vede diferența, am un ten mult mai plăcut la atingere este mult mai curat și atâta punctele negre cât și acneea sunt doar gânduri puse într-un colt al mintii pentru ca au încetat sa mai existe pentru mine.

Deși vara s-a terminat din punct de vedere calendaristic temperatura din termometre încă ne duce cu gândul la vara de aceea eu încă folosesc acest produs și cu siguranță va ajunge în rutina mea săptămânala pentru ca se vede diferența și chiar merita sa ii aloc câteva minute cât necesita aplicarea și cât are nevoie sa acționeze.

Este prima data când folosesc acest produs Garnier Pure Active cu cărbune active dar cu siguranță ma bucur enorm ca am făcut acest pas și-l voi recomanda cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *