De unde poti cumpara parfumul potrivit pentru cel de langa tine?

Buna draga mea, ce mai faci? Eu sunt iar afectata de ceea ce se spune la televizor, asa ca a venit vremea sa iti spun de unde poti achiziona parfumul potrivit pentru cel de langa tine.

Despre Notino si multitudinea de oferte ti-am vorbit, dar niciodata nu ti-am spus ca o luna da si una nu, achizitionz parfumuri si produse pentru sotul meu. Imi place sa profit de promotiile disponibile si de aceea mai mereu ma uit sa vad ce gasesc potrivit pentru el.

Luna acesta mi-a atras atentia parfumul Aramis Havana, un parfum pe gustul sotului meu, desi nu a avut ocazia sa-l incerce pana acum recunosc ca notele acesta l-au facut curios si dupa ce a ajuns coletul s-a bucurat de alegerea facuta.

Evit foarte mult sa ii cumpar parfumuri sau alte produse de capul meu, pentru ca fiind un barbat pretentios risc sa nu ii placa si astfel sa zaca prin dulap.

Daca te intrebi de ce nu mi-am ales mie…ei bine dupa o numatoare facut recent in dulap, am descoperit ca am 10 parfumuri, toate incepute si niciunul trecut de jumatate, pe langa asta am observat si ca barbatii – cel putin al meu – consuma parfumurile mult mai repede ca femeile.

Note de varf: busuioc, chimion, mandarina

Note de inima : tabac, garoafa, scortisoara, brad

Face parte din grupul parfumurilor orientale, si pe langa acesta cand vorbim de Aramis, vei gasi pe site-ul celor de la Notino si alte parfumuri la fel de interesante ca acesta.

Iti pot spune ca ma bucur pe deplin de promotiile disponibile pe Notino, pentru ca asa stiu ca am scapat de grija parfumurilor, mai ales pentru sotul meu, dar si de alte produse de ingrijire personala.

Aici am gasit mereu ceea ce aveam nevoie si pe langa parfumuri, am gasit promotii si la produse pentru copii, si Maya este innebunita dupa acele bombe colorate pe care ti-le-am prezentat intr-un articol postat anterior.

In concluzie, poti achizitiona parfumul potrivit pentru cel de langa time de pe Notino, aici vei gasi mereu promotii si produse interesante, tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi magazinul si sa alegi parfumul ce are notele dragi lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.