Un somn linistit cu lenjerii de calitate

Buna draga mea, a trecut mai bine de jumatate de an ceea ce inseamna ca ne apropiem cu pasi repezi de vremea rece. Iti pot spune ca desi ador vremea calda, atunci cand vine toamna imi place sa ma relaxez cu o carte buna in varful patului si cand lenjeriile sunt de calitate, nimic nu imi mai poate sta in cale.

Recent am comandat de pe Patone.ro o pilota cu lana, iti pot spune drept ca ma asteptam la o pilota mare – in sensul de voluminosa – si foarte grea, dar produsul este total opus. Am primit o pilota lana iarna damasc alba, subtire dar calduroasa si astfel am ajuns la concluzia ca aceasta ramura lenjeriilor de pat a evoluat foarte mult.

Imi aduc aminte perioada in care mergeam la bunici, tin minte ca aveau niste plapumi grele, care o data puse peste tine, te impiedicau sa te mai misti, acestea din prezent sunt la fel de calduroase ca cele din trecut, dar care iti permite sa te misti, sunt mai usor de utilizat de spalat.

Am mentionat posibilitatea de a spalat pilota pentru ca eu una am spalat-o pe cea primita si iti spun ca s-a comportat impecabil, in primul rand pentru este casetata, adica are cusaturi de-a lungul acesteia care impiedica lana sa se miste de la locul ei.

Desi urasc din totul sufletul sa schimb lenjeria de pat, pot spune ca acesta pilota este usoara si subtire, prin urmare usor de bagat in cearceaful de la lenjeria de pat. Pilota aleasa de mine are dimensiunea de 140*210cm, deci este potrivita pentru un pat de o persoana dar si de doua persoane.

Pe site-ul celor de la Patone.ro vei gasi aceasta pilota si pe alte culori dar si alte dimeniuni dar si lenjerii de pat minunate, cu motive de Craciun, 3D dar si multe modele la fel de interesante.

Ma bucur ca am ales aceasta pilota si trebuie sa iti spun ca este cu adevarat calduroasa. Eu am ales-o pentru fetita mea si ea se bucura de ea, dar asta dupa ce am testat-o si am verificat ca este cu adevarat potrivita pentru vremea de afara.

Acestea fiind spuse, te invit sa vizitezi magazinul online Patone.ro pentru ca pe site vei gasi atata aceasta pilota lana iarna damasca alba, diferite dimensiuni, dar si lenjerii si paturi care mai de care mai interesante.

2 comentarii la „Un somn linistit cu lenjerii de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *