Unde pot realiza un turban in functie de varsta?

Buna draga mea, a venit vremea rece si totul se schimba, in princial vestimentatia noastra, daca pe timp de vara evitam sa ne tinem capul acoperit sa o facem cu ajutorul acelor palarii chic menite sa ne protejeze se soare, pe timp de toamna-iarna nu este de glumit, pentru ca avem nevoie sa ne protejam de frig.

Azi vreau sa iti prezint cateva din creatiile mele, potrivite pentru acest sezon rece, mai exact sa iti arat cateva turbane potrivite pentru micutele domnisoare, dar si pentru noi, mamicile, dar si caciuli cu imprimeuri vesele.

Iti pot spune ca totul a inceput in gluma, am vrut sa vad daca am ceea ce imi trebuie pentru a realiza un turban, dupa primul restul au iesit mult mai usor.

turban, caciula, fundita

Acesta l-am realizat in functie de dorintele clientei, pentru ca sunt de parere ca asa trebuie sa fie, pe placul celei ce urmeaza sa o parte. De asemenea este realizat dupa marimea copilului, pentru ca fiecare copil este unic, dar mai ales pentru ca stiu cate probleme am avut eu cand Maya era mica.

Turbane si caciuli realizate cu drag!

De asemenea pe langa turbane duble, am realizat si caciuli simple sau cu fundite, acestea de mai jos pot fi realizate la fel in functie de circumferinta capului, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Daca in trecut evitam sa port caciuli, anul acesta m-am decis sa fac o schimbare si sa imi realizez propria caciula, in primul rand pentru ca pandemia aduce consecinta dupa ea, si recunosc ca imi este teama de o posibila racela, asa ca mai bine previn decat sa vindec.

caciula handmade, caciuli realizate pe comanda

Aceste caciuli sunt realizate pentru fetita mea, dar se pot reface in functie de preferinte, de asemenea pot fi realizate cu alte imprimeuri, totul se poate rezolva print-un mesaj la adresa de email: justpink7005@gmail.com, aici va astept comenzile cu mare drag.

Pe langa caciuli si turbane, mai realizez si lenjerii de pat, fulare circulare pentru copii si adulti, bentite, rucsacuri pentru gradinita personalizate, dar si multe alte produse.

12 comentarii la „Unde pot realiza un turban in functie de varsta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *