Cum alegi masina de tocat?

In mai putin de o zi luna Decembrie, prin urmare luna in care ne putem la treaba creierii si muschii de gospodina, sa scoatem oalele din dulat si sa ne pregatim pentru mesele speciale pentru sarbatori.

Iti spun drept ca eu una am decis sa fac o schimbare si sa apelez la aparatura din dotare, pentru anumite operatiuni, prin care si tocarea carnii pentru sarmale si carnati.

Acum doi ani m-am chinuit destul de mult cu asta, anul trecut mi-am achizitionat o masina de tocat si ma bucur ca am facut asta. Desi am masina de tocat manuala nu se compara, cu cea electrica, in primul rand pentru ca timpul in care aceasta toaca carnea este mult mai scurt decat la cea manuala, plus ca este acestea au un recipient special unde poti pune mai multa carne si trebuie sa o impingi spre partea unde o toaca.

Am ales-o pentru ca are 2 site, cutit din inox, ceea ce imi place foarte mult, dar si accesorii pentru carnati si da-mi voie sa atat mie cat si familiei mele ne plac carnatii facuti in casa.

Stiu deja ca marca Heinner este una buna, asa ca si de acest aspect am tinut minte. Iti pot spune ca am tocat carne si am facut si carnati cu ea. Ce nu am incercat este acel kibbe nu stiu ce este dar cred ca il voi incerca pe viitor.

Iti mai pot spune ca este usor de montat si de demontat, piesele ce se pot spala sunt usor de curatat, cu alte cuvinte am facut alegerea potrivita.

Este destul de ok, dar tin sa mentinez ca este necesar sa ai grija ce tip de carne folosesti, pentru ca risti sa se blocheze daca are zgarci. Totusi trebuie sa stii ca are si buton de reverse, in caz de ceva dai inapoi si o desfaci pentru a scoate ceea ce a ramas blocat.

Draga mea, daca ai intentia sa cumperi o masina de tocat si nu ai un buget foarte mare o poti gasi la preturi destul de accesibile si la reducere, depinde de unde o cumpari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.