Investeste intr-un solar pentru a te bucura de legume proaspete in extrasezon!

Daca iti doresti sa produci legume, fructe si flori pana tarziu in toamna, dar si timpuriu in primavara, atunci ai neaparata nevoie de un solar. Unul profesional, pe care ti-l poti crea chiar tu daca achizitionezi toate cele necesare de la Nu Oricum, te va ajuta sa creezi conditii propice de vegetatie pe tot parcursul anului, indiferent de fenomenele meteorologice, pentru legume, fructe si chiar flori.

Exista o multime de avantaje cu care intri in contact daca alegi sa investesti intr-un solar. Sa stii ca cei de la Nu Oricum, cu site-ul oficial nuoricum.ro, iti pot oferi toate cele necesare pentru crearea propriului solar, de la folii si pana la tevi zincate, sistemele de irigare prin picurare, dar si alte accesorii de interes. Acceseaza-le site-ul si vei vedea cu exactitate despre ce e vorba.

De ce ai investi intr-un solar? Iata avantajele

In primul rand, atunci cand toata lumea cumpara legume si fructe din import, tu le consumi pe cele bio, crescute chiar de tine in solar. Dupa cum am mentionat si in titlu, solarul te ajuta sa ai fructe si legume proaspecte in extrasezon. De exemplu, tu deja culegi primele culturi cu 3 sau chiar 5 saptamani mai repede in primavara fata cei ce le cultiva direct pe sol.

Avand in vedere cat rau face aceasta pandemie si cata nevoie ai de un corp sanatos, solarul te poate ajuta sa ai o alimentatie mai bogata in vitamine si saruri minerale chiar si pe timpul sezonului rece. Gasesti echipamente pentru sere si solarii pe nuoricum.ro, magazinul online pe care ti-l recomand in acest sens. Sa stii ca poti beneficia si de consultanta daca alegi sa achizitionezi toate cele necesare de la ei. Vezi in cadrul site-ului oficial spre ce produse iti poti indrepta pasii. Nu uita de consultanta!

Seminte de legume cu o mare putere germinativa gasesti tot la Nu Oricum!

Pentru ca totul sa se defasoare conform planului, pe langa un solar inalt calitativ, mai ai nevoie si de seminte de legume. Pentru ca productia ta sa fie de 100% sau cel putin 95% ai nevoie de seminte cu o mare putere germinativa.

Pe nuoricum.ro gasesti o multime de seminte de legume, atat soiuri pure, cat si hibrizi ce se adapteaza extrem de usor la conditiile dintr-un solar.

Pe cei de la Nu Oricum ii gasesti in comuna Baleni, judetul Dambovita, soseaua Bucuresti-Targoviste. Pentru mai multe detalii contacteaza-i prin e-mail: office@nuoricum.ro sau comenzi@nuoricum.ro sau prin apel telefonic: 0787 603 417.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.