Lenjerii de pat Jacquard, pentru un dormitor demn de o prințesă!

Ești genul de persoană care adoră eleganța și rafinamentul, care dă o atenție deosebită detaliilor, iar acest lucru se observă în tot ceea ce te înconjoară, inclusiv în alegerea lenjeriilor de pat. Pentru că vrei ceva aparte, recomandarea noastră este să îți îndrepți atenția către lenjerii de pat Jacquard.

Dormitor regal

Toți specialiștii în design interior sunt de părere că dacă îți dorești un dormitor demn de o prințesă, atunci ai nevoie de lenjerii de pat Jacquard. O textură aparte, la care se adaugă acel aer de eleganță și rafinament pe care îl oferă fac ca acest tip de lenjerie să fie printre preferatele multora. Așadar, dacă vrei ca dormitorul tău să fie unul aparte, ceva mai mult lux nu strică niciodată. Și cum ai putea să îi oferi acest lucru decât cu ajutorul unor astfel de așternuturi, care îți vor transforma orele de somn și de relaxare în clipe pe care le vei adora!

Design aparte

Creatorii seturilor de lenjerii de pat Jacquard nu au lăsat nimic la voia întâmplării. Atunci când analizezi țesătura, modelul, cusăturile, totul este pur și simplu perfect, chiar nu îi poți reproșa nimic. Sunt perfecte pentru a fi folosite oricărui tip de cameră sau de pat, și în plus, sunt disponibile într-o gamă variată de culori și modele. În plus, spre deosebire de cele confencționate din satin sau mătase, sunt ceva mai accesibile.

Atenția la detalii este foarte importantă, iar seturile de lenjerii de pat Jacquard impresionează și prin inserțiile sau broderiile aplicate. Le vei adora și tu, cu siguranță!

Reguli de întreținere!

Pentru a te bucura cât mai mult de investiția făcută, care nu este una chiar la îndemâna oricui, trebuie să respecți câteva reguli de întreținere. Astfel, ca și în cazul altor tipuri, și la seturile de lenjerii de lat Jacquard este interzisă folosirea înălbitorilor chimici. Țesătura își va pierde rapid aspectul care te-a impresionat, și în plus, se va degrada mult mai repede. Cel mai bine, acestea se curăță la mașina automată de spălat, la maxim 40 de grade, și se calcă la maxim 130.

Avantajele unei lenjerii de pat Jacquard!

Există numeroase avantaje ale unor astfel de lenjerii, dintre care enumerăm doar câteva: rezistență ridicată, ușor de spălat și de călcat, culori vii și imprimeuri care nu se degradează în timp. De asemenea, să nu uităm nici de aerul sofisticat pe care îl capătă dormitorul tău atunci când folosești lenjerii de pat Jacquard. Te vei simți cu adevărat răsfățată în acest material lucios, foarte plăcut la atingere. Atmosfera romantică pe care o adori, nu mai este atât de greu de îndeplinit, nu-i așa?

Pur și simplu nu vei rezista în fața unei lenjerii de pat Jacquard, atingerea ei catifelată te va cuceri și abia vei aștepta să vină clipa în care să te retragi în intimitatea dormitorului tău și să petreci clipe de neuitat în spatele ușilor închise. Descoperă și tu gama variată pe care o ai la dispoziție și bucură-te de un somn odihnitor, în fiecare noapte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *