Masti pentru copii, de unde poti cumpara?

Buna draga mea, azi dupa ce a trecut ceva timp de cand nu ti-am mai povestit nimic din micul meu atelier, vreau sa iti arat cateva masti din bumbac 100%.

Stiu ca exista in comert acele masti medicinale, dar iti pot spune drept ca nu ma inteleg deloc cu ele, acel puf…pur si simplu nu ma atrage, imi imi permanenta senzatia ca am pe gat acel puf, asa ca aleg sa folosesc aceste masti din bumbac.

Recent am incercat sa fac astfel de masti, pentru ca vreau sa am mai multe, si tocmai din acest motiv am cautat modele de masti, potrivite pentru mine si familia mea.

Sunt mastile clasice, cele dreptunghiulare care seama cu cele medicinale dar eu le aleg pe cele pe nas, nu stiu cum sa iti explic dar mai bine iti arat.

Aceste mascute sunt realizate in bumbac 100%, sunt realizate manual si cusute fiecare in parte. De asemenea iti pot spune ca pot fi spalate la temperaturi inalte, pentru a fi dezinfectate. Stim deja ca nu sunt 100% sigure dar iti pot spune din experienta ca sunt eficiente.

Recent am avut neplacerea de a raci, am avut o usoara raceala, mentinez cu NU COVID, ci o raceala clasica, pentru ca ei bine…iti pot spune drept ca purtand o astfel de masca, colega mea de munca, nu a luat raceala, aceea boala care este destul de contagioasa. Deci este sunt eficiente, mai ales daca le porti corespunzator.

Masti realizare cu drag, pentru cei mici, dar si pentru adulti, acestea se gasesc la pretul de 4 lei, si se expediaza prin posta sau curier cu plata in cont sau rambus.

Acestea se pot realiza atat pe albastru deschis, negru dar si cu imprimeuri colorate. Pentru detalii va astept cu drag printr-un email : justpink7005@gmail.com.

In concluzie, atunci cand masca este obligatorie nu trebuie sa puram una timp indelungat ci trebuie sa le schimbam, pentru ca trebuie sa recunosc…am observat tendinta de a purta aceeasi masca mai multe zile.

Acestea fiind spuse, draga mea, daca si tu vrei o masca colorata ce poate fi spalata, nu trebuie decat sa imi trimiti un email la adresa mentionata mai sus, si cu siguranta vei primi un raspuns si mascuta dorita.

3 comentarii la „Masti pentru copii, de unde poti cumpara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *