Profita de Black Friday pe Notino

Buna draga mea, uite ca luna asta Black Friday a picat la fix, pentru ca a am putut profita din plin si i-am facut o supriza sotului de ziua lui. Fiind nascut pe 8 noiembrie si fiind botezat Gabriel, trebuie sa ma gandesc din timp cum il pot bucura de ziua lui.

Am complotat cu o prietena si supriza a fost pe masura. Coletul a ajuns in timp util si am reusit la 00.00 sa ii fac o minunat supriza impreuna cu fetita mea.

Am impachetat cele doua parfumuri si cand a venit ora 00.00 m-am dus si i-am dat cadoul. Supriza a fost pe masura si ma bucur ca am reusit sa-l suprind, pentru ca niciodata nu reusesc, cumva reuseste sa iti dea seama cand planuiesc ceva.

Iti spun drept ca este prima data cand profit de Black Friday si ma bucur ca am facut-o cu ocazia zilei de nastere a sotului meu si acesta s-a bucurat enorm. A fost prima data cand am ales doua parfumuri fara sa ii spun si recunosc ca am avut emotii, dar spre uimirea mea ii plac foarte mult si le foloseste zi de zi.

Am luat parfumul Jaguar, un flacon de 100 de mililitri care miroase destul de ok, dar trebuie sa iti spun ca mie imi place mult mai mult cel de-al doilea care a avut o reducere substantiala la un flacon de 150ml.

Acesta este un parfum fresh, are un miros placut ce persista, este primul parfum marca Calvin Klein si cu siguranta voi mai achitiona si altele. Sotului meu ii plac ambele parfumuri si le foloseste cu drag zi de zi. Eu care in prezent stau acasa…trebuie sa iti spun ca ma bucur cand ma trezesc cu mirosul parfumului prin casa.

Desi este prima data cand profit de reducerile specifice Black Friday dar nu este prima data cand ma bucur de promotiile de la Notino si pe langa parfumuri aleg mereu produse pentru casa si pentru fetita mea.

Trebuie sa iti spun ca Notino ne-a pregatit o multime de promotii si reduceri interesante pe toata durata lunii Noiembrie. Eu cu siguranta ma voi uita sa vad ce imi mai cumpar.

Un comentariu la „Profita de Black Friday pe Notino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.