Scrisoare catre Mos Craciun

Buna draga mea, azi cu cateva zile inainte de inceputul lunii decembrie, luna oficiala a cadourilor, vreau sa iti spun ca eu am gasit solutia perfecta pentru toti membrii familiei mele.

Am inceput ca caut din timp pentru ca nu imi place sa ma aglomerez, astfel am facut lista cu ceea ce trebuie sa cumpar pentru familia, astfel am inceput sa pun bazele scrisorii pentru Mos Craciun.

Draga Mos Craciun,

Stiu ca a fost un an ciudat si plin de schimbari, dar da-mi voie sa iti spun ca fetita mea a fost tare cumintei, si astfel pentru ca vreau sa vin in ajutorul tau si sa te trimit la Decathlon, si daca ma intrebi de ce, iti spun drept: Mosule aici este Atelierul tau, aici gasesti cadouri pentru copii, si pentru ca Mosule nu vreau sa te las sa cauti prea mult…am decis sa iti spun exact ce isi doreste fetita mea, asa nu vei zabovi prea mult si vei ajunge la toti copii.

Nu stiu daca ai vazut, dar de ceva vreme isi doreste un ceas, asa ca ar fi foarte fericita, daca sunt brad ar gasi un ceas de la Decathlon.

Draga Mosule tot aici gasesti si cadouri pentru barbati, si stiu exact ce isi doreste sotul meu. Iti las aici ce cadou sa ii aduci, stiu sigur ca se va bucura sa-l vada.

Desi de ceva vreme a devenit sofer, trebuie sa iti spun ca isi doreste de mult o astfel de geaca, asa ca draga Mos Craciun cu siguranta nu vei da gres daca i-o aduci.

Si pentru ca tot nu ai parasit site-ul, mergi te rog si la cadouri pentru femei, adu-mi si mie ceva, am fost cuminte si cred ca merit si eu ceva, orice cat de mic, stiu sigur ca ma va bucur, doar ideea ca te-ai gandit si la mine.

Iti pot spune ce imi doresc, sa iti fie mai usor sa-l alegi. Ce zici?

Mosule eu imi doresc un rucsac, nu conteaza culoarea, dar e bine venit orice rucsac. De cand am devenit mamica…ideea de geanta a ramas undeva intr-un colt al mintii, mai ales ca sunt in permanenta pe fuga.

Acestea fiind spuse, draga Mosule inchie scrisoarea mea, prin ati spune ca pe internet, pe site-ul de celor de la Decathlon vei gasi o multime de cadouri pentru toata lumea, nu doar pentru membrii familiei mele.

Cu drag o mamica ce spera sa gaseasca ceva sub brad si pentru ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *