Demachiere este importanta, nu sari peste acest pas

Azi vreau sa vorbim despre demachiere, despre ingrijirea tenului este importanta si trebuie sa ai grija de acest aspect. In primul rand pentru ca daca nu ai grija de pielea ta, vei observa ca aceasta imbatraneste si ii dispare cu timpul aspectul frumos pe care-l stii.

Iti spun drept ca eu nu am inteleg cand a trebuit si abia tarziu mi-am dat seama ca nu este de gluma cu asta. Am inteles cand am observat ca tenul meu arata mult mai matur de cat este in realitate si tocmai de aceea am decis sa ma demachiez mai des, sau mai bine sa imi curat tenul in fiecare seara, chiar daca nu folosesc produse de make-up.

Indiferent ca este vara sau iarna, tenul intra in contact cu o multime de impuritati asa ca aceasta curatare a tenului ii este benefica, pentru ca il ajuta sa treaca cu bine peste o noua zi. Daca pe langa curatare alegi sa folosesti si o crema de fata, este mai mult decat perfect.

Apa micelara pe care vreau sa ti-o prezint am primit-o acum ceva timp, am folosit-o si a venit vremea sa imi spun impresiile despre ea.

Este marca Hyfac, este o apa micelara pentru ten mixt, este prima data cand incerc acest brand dar iti pot spune ca este ok. Are un miros placut, nu foarte puternic. Imi place de asemenea ca flaconul are 200ml, pe spate vine cu informatiile in limba romana.

Conform indicatiilor se foloseste dimineata si seara, se aplica pe o discheta demachinta, nu ai nevoie de mult produs ceea ce este bine, fiind un produs spornic. Curata foarte bine si machiajul rezistent.

Daca in trecut foloseam demachiantul crema, da-mi voie sa iti spun ca aceste produse, aici ma refer la apele micelare, m-au cucerit si de cand le-am descoperit le folosesc atunci cand am nevoie.

M-am gandit ca anul ce urmeaza sa reincep aceea serie cu produsele terminate, mereu imi propun asta dar pana la urma renunt. De asemenea vreau sa reincep seria cu proiecte, cum erau cele din trecut cu stelute. Voi pune bazele unor noi proiecte si iti voi povesti despre ele pe parcus.

6 comentarii la „Demachiere este importanta, nu sari peste acest pas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *