Proiecte 2021 – ce mi-am propus

Desi anul ce se apropie de sfarsit nu mi-am facut planuri, pot spune ca a fost un an bun, chiar daca pandemia si acest virus ne-a luat elanul, eu pot spune ca am facut cateva alegeri bune si ma indrept cu pasi marunti spre ceea ce sper sa fie viitorul meu.

Imi place foarte mult sa cos, sa lucrez la masina de cusut si sa realizez diferite proiect, imi place ceea ce iese la final si fiecare mesaj primit imi ramane in suflet si ma face sa imi doresc mai mult.

Anul acesta am stabilit sa fac cateva lucruri noi, le voi numi proiecte si le voi face aleatoriu, ceva in genul proiectului cu stelute din acum cativa ani, iti las link-ul aici, daca nu stii despre ce vorbesc.

M-am gandit bine si vor fi 24 de proiecte – 12 cu realizari si 12 legate de carti, vor fi puse separat si vor fi extrase in aceeasi zi, inca nu stiu titlurile si nici ce proiecte vor fi mai exact, dar consider ca este bine ca m-am decis asupra numarului.

Daca ar fi sa ma gandesc la ceea ce s-a intamplat in acest an si ce dorinte am in anul ce urmeaza…cred ca nu va fi atata de dificil. Totusi sper ca sper deosebire de anii trecuti cand nu am reusit sa duc la bun sfarsit acele 12 proiecte, sper ca anul acesta sa o fac.

Cele 12 carti sunt pe lista disponibila pe pagina : Ce citeste Alina, aici am titluri pe care le am deja si pe care le-am amanat timp indelungat. Vor fi alese aleatoriu si chiar nu stiu care vor fi acestea. Ma gandesc sa fac ceva gen tombola – sa trec numere de la 1 la 37 ( am sters ceea ce am citit deja ). Unele carti nu le am dar am decis sa le cumpar si daca la inceputul lunii cand voi face extragerea, voi extrage un titlu pe care nu-l am deja in biblioteca il voi cumpara si ramane ca dupa ce ajunge coletul sa o citesc.

Voi extrage fiecare steluta ( proiect ) la inceputului lunii, pe 1 ale lunii, le voi alege pe amandoua si iti voi scrie despre ele. Vei observa de-a lungul timpului ca sunt priecte ce implica bani, asta inseamna ca in 2021 sper sa fiu mai economa si sa strag mai multi bani.

Acesta fiind spuse, te invit sa ramai alaturi de mine si in 2021 pentru vedea despre ce proiecte vorbesc.

Un comentariu la „Proiecte 2021 – ce mi-am propus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *