Sare pentru picioare obosite

Buna draga mea, azi a venit vremea sa iti spun un secret, sa iti povestesc cum am reusit sa scap de dureri de picioare. Iti spun drept ca de ceva vreme am mari dureri de picioare, mai ales atunci cand stau foarte mult in picioare.

Daca mi-ai fi spus candva ca o sare de baie poate face minuni, nu te-as fi crezut, pentru simplu fapt ca nu ma credeam ca o sare poate face diferente, dar dupa ce ai dureri de picioare destul de des si ajungi sa nu poti merge, ei bine incerci diferite produse, tocmai pentru a gasi un confort.

Recent am gasit pe Notino o sare de baie pentru picioare obosite, iti spun ca nu ma asteptam sa vad o schimbare, dar m-am inselat. Am vazut ca durerea de diminueaza dupa prima folosire. Da stiu seamana a reclama si poate vei spune ca nu este adevarat, dar este iti spun ca acesta este un produs cumparat si chiar nu are rost sa te mint. Eu am cateva kilograme in plus si asta cred ca este principala cauza a durerilor, am inceput sa iau masuri si sper sa scap de ele definitiv.

Este prima data cand aud de acest brand, dar este si prima data cand folosesc acest tip de produs, si trebuie sa iti spun ca este chiar ok, pur si simplu nu ma asteptam sa vad rezultate.

Conform celor scrise pe spate trebuie sa o folosesti de doua ori pe saptamana, sa adaugi cam 30g in apa calda si sa stai aproape 15 minute cu picioarele in aceea apa.

Are o textura placuta, si destul de fina, spre uimirea mea, nu este ca cea de baie relaxanta, dar are un miros placut, putin medicinal, dar asta cred ca este ceva normal.

Un flacon costa 17 lei si are 600 de grame, pot sa iti mai spun si ca pe langa faptul ca miroase divin, acesta coloreaza si apa, si te ajuta sa te relaxezi. Eu una nu credeam ca are efect si chiar nu ma asteptam sa observ vreo diferenta, dar totusi am vazut.

In primul rand durerea de picioare s-a diminuat dupa prima utilizare, ceea ce este chiar un progres. Atunci cand stai acasa ca mine, este destul de dificil sa nu stai mult timp in picioare, eu una stiu ca stau zilnic cateva ore, dar acum nu imi mai fac griji, pentru ca am scapat de aceasta problema.

Daca si tu ai picioarele obosite si asta te impedica sa dormi noaptea, nu sta pe ganduri si incearca acest produs, la mine a avut efect.

Un comentariu la „Sare pentru picioare obosite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.