Un sfarsit de an parfumat cu Notino

Buna draga mea, uite ca anul 2020 s-a terminat si iti spun sincer ca eu raflu usurata. Desi imi facusem planuri si speram ca totul sa fie altfel…cred ca a fost un an dificil pentru toata lumea, dar cred ca mai greu a fost pentru cei ce au fost afectati de acest visurs.

Daca ar fi sa ma gandesc cum a fost anul meu, pot spune ca a fost bine, dar aceasta este un subiect pentru alta zi, acum vreau sa iti arat ceva produse pe care am avut ocazia sa le incerc de la Notino. Aici vorbim despre parfumuri, masti de fata, balsam de buze dar si multe alte produse. Fiecare fiind special si unic in felul sau.

De-a lungul acestui an, am plasat diferite comenzi pe site, si pentru ne luam la revedere de la acest an, vreau sa iti arat ultima comanda, ultimele produse alese care imi vor face un sfarsit de an parfumat.

Poate astfel te voi inspira si vei alege cadouri pentru ea, vreau sa stii ca ai posibilitatea de a alege ambalarea coletului sub forma unui cadou, deci..poti scapa de o problema acum in prag de sarbatori. De-a lungul anului am achitionat diferite parfumuri, dar cel mai special este Lancome La Vie Est Belle, este parfumul meu de suflet.

De asemenea poti sa alegi pe langa acest parfum un balsam de buze, candva mi-am luat o vasilina roz, m-am inteles tare bine cu ea si fetita mea s-a bucurat de produs la fel de mult ca mine.

Iti pot spune sincer ca orice femeie va aprecia un astfel de cadou, pentru ca in acest anotimp, pielea noastra dar mai ales buzele au de suferit.

Si daca vrei ca totul sa fie complet, poti alege si o crema pe maini, pe site vei gasi o gama variata de creme de maini, care mai de care mai parfumate si mai hidrantante.

Eu una o aleg pe acesta, dar tu poti alege orice alta marca si alta combinatie de ingrediente.

Acestea fiind spuse, Notino te ajuta sa ai un sfarsit de an parfumat si plin de arome imbietoare. De asemenea poti cu ajutorul lui sa realizezi cadouri uimitoare, ambalate corespunzator pot cu usurinta sa devina un cadou perfect pentru cineva drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *