Ce produse aleg când vine vorba de igiena dentara?

Bună draga mea, azi cu câteva zile înainte de sfârșitul lunii, am decis sa vorbesc despre igiena dentara, fiind un subiect destul de important pentru mine și căruia ii acord destul de multa atenție.

Consider ca acest lucra pleacă încă din copilărie, de când îmi aduc aminte am avut un fix legat de dantura, sa arate bine dar mai ales sa fie sanatoasa, tocmai de aceea am grija ca membrii familie mele sa meargă la stomatolog regulat.

Dar nu despre această latura a igienei dentare vreau sa vorbim, ci despre ce pasta de dinți aleg și mai ales de unde o cumpăr.

De când cu pandemia am ales varianta safe pentru mine și aleg ca o mare parte din cumpărături sa le fac din mediul online. Evit pe cât pot de mult sa merg în magazine și supermarket-uri și dacă totuși sunt nevoita sa merg…ei bine îmi pregătesc lista de acasa pentru a nu zăbovi prea mult pe raioanele magazinelor.

Un magazin de unde aleg sa cumpăr produse pentru igiena este Notino, aici am găsit mereu o gama variata și preturi accesibile, astfel atunci când observ sa se termina pasta de dinți, deodorantul sau de ce nu detergentul de rufe, dau o raita virtuala și umplu coșul cu ceea ce știu ca am nevoie.

De-a lungul timpului ți-am arata cateva produse destinate igienei dentare pe care le-am achiziționat de la site-ul lor.

Am reușit sa adun într-o singura fotografie toate tipurile de pasta de dinți pe care le folosesc. Se poate observa ca predomina Colgate și cei drept aceasta este marca preferata de familia mea, unica ce ne-a fost alături de câțiva ani încoace.

De asemenea am avut plăcerea sa încerc și Pearl Drops, despre care ți-am vorbit acum ceva vreme pe blog dar și pasta de dinți neagră care pe mine m-a incantat și pe care ți-am prezentat-o într-un articol în decursul anului trecut.

Deși am încercat diferite mărci, am constatat ca revin cu plăcere la Colgate, pot spune ca uneori bugetul este cel ce ma împinge să-l aleg dar alte ori il aleg pentru ca știu ca nu voi avea parte de surprize din partea lor.

O pasta de dinți ce mi-a plăcut este asta: Colgate Max White, deși în poza am varianta size travel, am avut și flacon mare și mi-a plăcut, efectul fiind de albire, plus ca nu are acel mentol foarte puternic.

În concluzie deși consider ca fiecare trebuie sa aleagă în funcție de necesități și de preferințe, acestea de mai sus se afla printre principalele mele alegeri când vine vorba de igiena dentara. Tu ce alegi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.