Ce se intampla cu noi de Huntley Fitzpatrick – Recenzie

Buna draga mea, azi la cateva zile de cand am extras prima steluta norocoasa la proiectul cu carti, am venit cu vestea ca am terminat cartea aleasa. Iti las aici link-ul proiectului.

Iti aratam ce titlu am ales si azi vreau sa iti spun despre ea, pentru ca ei bine…am citit-o in cateva zile…asa e din vina sarbatorilor. Asa ca sa ma scuz putin. Totusi nu voi extrage o noua steluta, pentru ca vrea ca acest proiect sa ramana neschimbat si sa se termine la sfarsitul anului. Daca vreau sa citesc ceva, voi alege ceva din biblioteca.

Hai sa incepem: inca de la inceput facem cunostita cu Samantha, Tracy si Gracie, acesta trei persoane fac parte din aceeas familie, primele doua fiind ficele si Gracie este mama. Aceasta este senatoare si se afla in plina campanie.

In casa de alaturi se muta familia Garrett, o familie numeroasa si zgomotoasa, daca o citam pe Gracie, care uraste acest gen de familie zgomotoasa si mare. Totul se schimba cand unul din baietii familie Garrett o baga pe Samantha ( Sam) in seama si intre acestia se dezvolta o prietenie ce pe parcurs se transforma intr-o relatie.

Totul se petrece pe ascuns pentru ca doamna senator este destul de strica cu regulile ei si mai ales cand lucrurile au legatura cu vecinii zgomotosi si galagiosi. In schimb totul se schimba cand in drum sper casa de la un eveniment se intampla un accident.

Aici lucrurile o iau razna pentru ambele familii, doar oare ce se va intampla pana la urma, cum vor decurge lucruri si ce se va alege de relatia celor doi adolescenti?

Oare Jase Garrett va reusit sa treaca peste toate cele si totul va fi cum era candva? Nu ramane decat sa citesti carte si sa vezi ce se intampla si ce le zdruncina relatia.

Mie mi-a placut si este usor de citit, are un subiect interesant si o intriga ce te face sa citesti fiecare pagina si sa vrei vezi ce se intampla pana la sfarsit.

Ma bucur ca m-am gandit la acest proiect, si cu siguranta fiecare carte isi va primit dreptul la recenzie si va fi prezentata aici, fie ca va fi pe gustul meu sau nu se va potrivit cu gustul meu in materie de lectura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *