De la pasiune la afacere e un singur pas – Raw Vegan NOE

Buna draga mea, azi alaturi de mie se afla Florescu Oana, o doamna ce a incercat mult si care a trecut prin multe, o persoana ce iubeste frumosul, mediul dar si mancarea sanatoasa.

Am inceput sa o „descos” si am aflat lucruri interesante care m-au fascinat si pe care mi-a dat voie sa ti le spun si tie. Inainte de toate vreau sa imi spui ce parere ai despre mancarea sanatoasa? Crezi ca este un moft sau este necesar sa manacam sanatos si in acelasi timp sa avem grija de mediul nostru?

Ei bine…atunci cand ai o pasiune si iti place ceea faci..ajungi sa lucrezi zi si noapte pentru altii, asa a patit si Oana care iubea sa picteze pe unghii, facea micropictura si cu lucrarile sale a mers in saloanele de cosmetica pentru a se angaja, astfel a ajuns sa lucreze pentru altii timp de 13 ani.

Dupa ce s-a saturat de asta a spus STOP si a plecat pe alt drum, unul la fel de frumos si la fel de fascinant. A inceput sa faca cursuri si sa puna bazele afacerii sale. Cu pasiune, dorinta si mult entuziasm a ajuns sa reprezinte NOE, ce este NOE si de unde vine iti voi spune in cateva cuvinte mai jos.

In primul rand corect este Raw Vegan NOE si vine de la Natalina Oana Elena, o firma de catering ce a plecat de jos ca toate firmele, dar care cu dorinta si pasiune a ajuns unde este acum.

Pe langa asta pot sa iti spun ca desi inceputul nu a fost usor si cred ca este ceva normal, NOE a razbit si a ajuns sa asigure o masa sanatoasa si atent preparate pentru cei ce aleg serviciile lor.

Daca intial erau limitati in Pitesti si zone limitrofe, acum iubitori de raw vegan pot sa apeleze la serviciile lor si chiar daca sunt din alta zona, pentru ca acum…NOE se bucura de un food truck echipat si special realizat pentru ei. Fiecare comanda este realizata atunci pe loc, nu vei gasi mancare pregatita, congelata si reincalzita, ceea ce este mai mult de cat perfect si iti spune ca, cuvantul de baza este prospetimea, intr-o lume plina de restaurante si de preparate fel de fel, NOE a razbit si a ajuns sa asigure o masa sanatoasa si atent preparate pentru cei ce aleg serviciile lor.

Eu una nu credeam ca poti realiza asemenea minunatii si ca poti gatii asa de multe feluri de mancare, dar eu nu am experienta in bucatarie ca Oana, care are alaturi si un sot iubitor si care o sprijina si aici sunt de aceeasi parere cu ea, cu ajutorul persoanei ce iti este alaturi poti muta muntii din loc.

Cu delicii preparate cu multa atentie, cu o inima mare si cu iubire enorma pentru natura, alege doar recipiente biodegradabile, de asemenea fiecare comanda este onorata cu multa responsabilitate si daruire.

In concluzie daca este in Pitesti sau pur si simplu in trecere si cauti o mancare delicioasa, nu sta pe ganduri alege serviciile lor, ei vor avea grija ca papilele gustative sa fie rasfatate cu delicii raw vegane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *