Fotografie cu magie – Interviu cu o mamica cu maini magice

Asa cum iti spuneam pe Instagram: cand faci ceea ce iti place este imposibil sa stai departe de acel lucru, cum pentru mine este dificil sa stau departe de blogul meu sau de atelierul meu. Desi eu mai am de lucrat la fotografiera produselor mele, dar alaturi de mine o am pe Iuliana Costan, ea este cea care se afla in spatele proiectului Fotografie cu Magie.

Pentru ca amintirile sunt nepretuite si pentru ca stii deja ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, m-am gandit sa stau de vorba cu Iuliana si sa imi spuna cum a ajuns la acest concept.

Fiind curioasa din fire, am decis sa o intreb cum a ajuns la acest nume?

IC: Numele proiectului a fost ales foarte usor, intrucat chiar este vorba de o fotografie cu magie. Nici nu trebuie sa ne intalnim pentru ca magia sa se intample.
Din confortul casei, oricine, de oriunde, ne poate trimite o poza realizata chiar si cu telefon, important este sa respecte cateva indicatii importante referitoare la lumina si incadrare pentru ca magia sa se intample.
Nu cred ca exista un nume mai potrivit pentru rezultatul final, pentru poza care se transforma in ceva unic ce nu poate fi realizat la o sedinta foto normala.

Intr-un moment dificil din viata si in situata in care suntem oarecum limitati, este important pentru noi si daca ne gandim bine pentru sanatatea noastra mentala sa tinem anumite traditii. Stii deja ca toti visam la acel concept de fotografie in familie cu decor unic, ei bine Iuliana s-a gandit la asta si de aici i-a venit idea acestui concept, in primul rand pentru ca isi dorea amintiri unice cu baietelul ei.

Mi se pare interesant si unic acest concept, si pentru ca am vrut sa stiu m-ai multe am intrebat-o cu ce se ocupa, daca pe langa a fi mamica se mai regaseste in alta categorie.

IC: Ma prezint intai ca fiind mama, sotie si femeie de afaceri, pasionata de fotografie si frumos.
Pentru un viitor mai bun, mai vesel, mai frumos ma „lupt” si eu pentru ca stiu ca viata si fericirea copiilor nostri sunt construite din momente mici, dese, simple si amintiri de familie.

Sincer nu cred ca putea spune mai frumos acest lucru, pentru ca draga mea…toate suntem asa…mama, sotie si femeie, mai ales in acest cerc…al mamicilor iscusite cu maini de aur.

Mi-a spus ca o puteti gasi pe Facebook pe pagina Trilogy Studio, aici vei gasi ceea ce eu numesc magie in fotografie, pentru ca ei bine…dovada imi stau pozele de mai sus…acele fotografii sunt magice si cred ca orice familie s-ar bucura sa aiba un astfel de cadou.

In concluzie, Iuliana Costan este mamica, fotograful si femeia de afacere ce sta in spatele acestui aparat foto dar si in spatele conceptului Fotografie cu Magie, facand ca totul sa fie posibil si transformand o banala poza in ceva de neuitat.

Eu o recomand si cu siguranta voi apela la ajutorul ei atunci cand voi avea nevoie de un cadou magic.

2 comentarii la „Fotografie cu magie – Interviu cu o mamica cu maini magice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *