Pictorul Fericit aduce relaxarea la tine acasa

Timpul alearga pe langa noi si nu reusim sa il prindem niciodata. Viata isi continua cursul firesc, dar noi totusi nu ne regasim in toate activitatile pe care le facem zilnic. Pentru un moment ar trebui sa punem singuri pauza in propria viata si sa invatam sa ne bucuram de lucrurile care conteaza cu adevarat si pentru pasiunile noastre, care nu ar trebui ignorate in tot cumulul de sarcini si haosul care se creeaza zilnic din lipsa timpului sau a pierderii timpului cu lucruri care nu ne fac placere.

Contextul pandemiei si lockdown-ul au adus si o parte buna in viata noastra. Am invatat sa petrecem mai mult timp facand ceea ce ne place si sa ne bucuram de lucrurile marunte din viata noastra. Don’t take your time for granted! Pasiunile nu trebuie ignorate. Acestea aduc un plus in viata noastra si ne relaxeaza mintea si corpul. Pictura este una dintre cele mai bune cai de conectare cu propria persoana, dar si de a petrece timp cu cei dragi in mod constructiv.

Fa ceea ce iti place ca sa primesti ce e mai bun de la viata

Pasiunile nu reprezinta mereu si ceea ce stim sa facem mai bine. Putem fi pasionati de un domeniu dar sa nu excelam in el. Ti-ai dorit mereu sa pictezi dar talentul nu este de partea ta? Iti pot da un pont. Exista un set de accesorii pentru pictura  care pot crea un tablou minunat cu ajutorul tau de care te poti bucura in propria casa, care reprezinta mult mai mult pentru tine, deoarece stii ca este facut de mana ta si nu de la un pictor oarecare de care nu esti conectat. Picturile pe numere reprezinta piese de arta care pot prinde viata doar cu ajutorul tau.

Aceste pachete de la Pictorul Fericit cu picturi iti ofera tot ce ai nevoie pentru a investi timp in propria persoana in timp ce faci ceea ce iti place. Pachetele contin imaginea pe care ti-o alegi sa iti infrumuseteze casa, canvasul, trei pensoane de marimi diferite si toate culorile care iti sunt necesare pentru a da viata picturii.

Aceste picturi pe numere aduc in casa ta nu numai relaxare si timp in care  te reculegi si te poti calma, dar si o piesa inedita care da culoare si viata in fiecare zi, fiind un obiect decorativ ideal la finalul micului tau proiect de pictura.

Pictorul Fericit esti chiar tu

Gama diversificata de modele si imagini colorate sau in care predomina numai anumite culori contine o paleta larga de produse alese atat pentru el sau ea, cat si variante de tablouri cu animale, flori, peisaje, cladiri, orase, pasari sau special realizate pentru copii. Aici gasesti sevaletul ideal pentru pictura, dar si diferite seturi in cazul in care iti doresti mai mult instrumente, cum ar fi spatulele pentru pictura de diverse marimi.

Investeste in tine si in confortul tau pentru a putea aduce un strop de culoare nu numai pe panza de pictura, ci si in viata ta zilnica. Pasiunile ne reprezinta si viata are punctele sale culminante de care trebuie sa ne bucuram cu orice pret, iar pictura dezvolta creativitatea si deschide noi orizonturi pe care le poti explora. Profita de viata si de peisajele inedite!

Contact:

contact@pictorulreficit.ro

0754459540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *