Prima steluta norocoasa – primul proiect

In primul rand iti voi spune : La multi ani!! Fie ca acest an 2021 sa fie special pentru tine, sa ai parte de impliniri si de lucruri bune. Acestea fiind spuse hai sa iti zic ce planuri am eu pentru acest nou an.

Iti povesteam aici ca am decis sa reiau acest tip de proiect. Vreau sa devin mai econoama si sa fac cateva schimbari. In primul rand pentru ca nu vreau sa mai dau banii pe prostii si pentru ca nu mai vreau sa fac rabat de la calitate.

Pana acum iti pot spune ca pretul era principalul lucru care ma ajuta sa ma decid sa aleg un produs, anul ce tocmai s-a terminat ma facut sa inteleg ca nu este tocmai asa si ca uneori produsele mai ieftine nu sunt tocmai ok.

Am ajuns la concluzia asta cand am ales sa cumpar o masina de cusut casnica electrica la mana a doua, aceasta cand a ajuns sa se strice…ei bine s-a stricat de tot, pentru ca in primul rand nu avea garantie si pentru ca nu se gasesc piese.

Astfel am decis sa pun stop si sa cumpar doar lucruri noi, sa cumpar lucruri noi din magazin pentru a beneficia de garantie si pentru a fii sigura ca in cazul in care intampin o problema sa pot merge si sa primesc ajutor.

Iti spunea de preturi, ei bine…pana anul trecut purtam ceasuri made in China, ceasuri de la Avon sau de la piata. Nu ma intelege gresit…nu am ales sa fac schimbarea asta pentru ca acelea nu ar fi ceasuri bune, sau produse ok, doar ca mie imi plac cele metalice…cu bratara metalica si de la acestea daca nu au materialul de calitate ma irit si nu-l pot purta, plus ca ma enerveaza sa imi dau ceasul jos de la mana cand fac baie sau cand spal ceva…tocmai de aia aleg un ceas rezistent la apa.

Prima steluta extrasa este aceasta: Ceas rezistent la apa.

Cum va decurge acest proiect: eu sunt genul de persoana ce strange bani in orice cutie din casa…chiar si Maya a zis ca eu din orice cutie fac pusculita.

Totusi sa stii ca o data ce am luat bani din cutia respectiva nu mai pot strange…cred ca este ceva psihologic…dar chiar nu am ce face.

Astfel am gasit o cutie si am facut-o pusculita, am gasit si un model de ceas pe gustul meu si cand voi strage suma de banii necesara, imi voi cumpara acel ceas. La sfarsitul lunii iti voi spune daca am reusit si daca am cumparat ceasul.

In prima zi a fiecarei luni, voi extrage o noua steluta si iti voi povesti despre ea. De asemenea am facut o lista de 12 titluri pe care le voi citi anul acesta.

Acestea fiind spuse, te invit sa stai alaturi de mine sa iti spun ce alte proiect am ales si cum vor decurge aceste proiecte. Sper sa reusesc sa duc fiecare proiect la bun sfarsit si ca la finalul anului sa ma pot bucura de aceasta serie si anul ce urmeaza sa aleg alte proiecte.

#12stelutenorocoase

3 comentarii la „Prima steluta norocoasa – primul proiect

  1. Foarte interesant proiectul tau cu 12 stelute norocoase. Eu nu am adoptat niciodata aceasta metoda insa in viitor poate o adopt si eu. Deocamdata anul acesta am de cumparat lucrusoare pentru copii,sper sa reusesc sa iau tot ce am nevoie la timp. Iti doresc sa realizezi toate cele 12 planuri,sunt sigura ca vei reusi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *