Prima steluta norocoasa – primul titlu ales.

Daca deja ti-am spus ce proiect am ales luna asta, sa-l numim proiect cu bani, aici gasesti link-ul si aici link-ul unde iti povesteam despre cel de-al doilea proiect – cel legat de citit.

Stii acel moment cand ai o multime de carti pe care vrei sa le citesti dar parca nicidata nu reusesti sa te apuci de ele si ele se aduna si mereu alegi altceva sau cumpari alte carti? Ei bine eu am gasit solutia si am decis sa imi fac #12stelutenorocoase si sa imi aleg cu randon 12 carti din lista de carti, pe acelea le citesc in functie de cum le aleg din borcanul cu stelute.

Atunci cand voi postra pe instagram aceste proiecte voi folosi aceste #12stelutenorocoase, si daca alegi sa incerci acest tip de proiect…te rog sa-l fosesti si tu.

Am ales titlul-ul acesta, am aceasta carte de la un schimb de carti – blind date with a book si abia astept sa vad despre ce este vorba. De asemena voi posta recenzia ei imediat ce aceasta va fi gata.

Recunosc ca m-a atras coperta, pentru ca da…eu aleg cartile in functie de coperta si de multe ori am ales bine, sper ca acum sa nu ma insel.

Voi extrage fiecare steluta din acest proiect pe data de 2 a fiecarei luni, iti voi arata ce am extras si am la dispozitie o luna intreaga sa citesc si sa fac recenzia acelei carti.

Conform Good Reads anul trecut am citit doar 14 carti, imi pare destul de rau dar sper sa depasesc acest numar anul acesta, si printre cele citite vor fi cele 12 alese pentru acest proiect.

Ma bucur ca m-am gandit la acest proiect, astfel cartile ce stau in biblioteca de ceva vreme vor fi citite si pe parcurs vor ajunge la alti cititori, pentru ca da…m-am decis sa vand fiecare carte citita, nu mi se pare normal sa se adune praful sau sa ajunga in cutii prin podul casei, de aceea dupa ce voi face recenzia cartii o voi pune pe grupuri la vanzare, daca vei dori o carte, nu ezita sa imi lasi un comentariu, si bineinteles daca ai vreun titlu sa imi recomanzi, te rog sa mi-l scrii.

Un comentariu la „Prima steluta norocoasa – primul titlu ales.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *