Sare de baie G’reenum – Amor

Buna draga mea, azi vorbim despre relaxare si despre metode de a te relaxa in confortul casei tale. Eu una desi nu mereu aleg sa fac acele bai lungi, pentru ca ei bine…cred ca sunt prea activa si nu mi se pare ca pierd timp pretios daca stau prea mult timp in cada.

Anul trecut, o data cu sarea de mare pentru picioare obosite, ai articolul aici, am luat tot de la Notino aceasta sare de baie care este roz si miroase absolut divin.

Iti pot spune drept ca imi pare rau ca nu am cum sa iti arat cat de minunat miroase aceasta sare de baie, dar te rog daca ai vreodata ocazia sa o mirosi, sa imi spui daca ti-a placut.

Iti pot spune ca m-a atras culoare, fiind fac roz aceasta fost pe gustul meu, de asemenea mi-a placut denumirea- Amor – pare fix produsul perfect pentru o baie relaxanta, pentru ca pana la urma noi trebuie sa ne iubim si sa ne rasfatam atunci cand vrem si cand ne simtim obosite.

Spre deosebire de prima prezentat – cea pentru picioare obosite, aceasta este o sare grunjoasa, mare dar care nu culoareaza apa, dar pot spune ca o lasa uleioasa si parfumata, deci intr-un fel compenseaza.

Pretul este 25 de lei pentru 600 gr, pot sa iti spun ca pe langa faptul ca relaxeaza organismul – are si urmatoarele beneficii:

  • regenereaza pielea
  • catifeleaza si inmoaie pielea
  • intareste capacitatea de aparare a pielii

Nu iti pot spune ca am observat-o pe ultima, dar pe a doua am observat-o inca de la prima utilizare, deci cred ca folosita timp indelungat se pot observa si celelalte doua beneficii.

Pentru ca timpul imi permite – cel putin in momentul de fata, vreau sa te rog sa imi spui ce alte metode de relaxare folosesti, daca imi recomanzi o alta sare de baie si de ce.

Pana cand voi primi raspunsul tau eu voi folosi aceasta sare de baie cu mentiunea ca in viitor voi cumpara alta, pentru ca a mea se apropie de sfarsit.

Iti mai pot spune ca vei gasi mai multe tipuri de sare de mare de la G’reenum pe Notino, toate avand un miros uimitor si fiind intr-un flacon destul de generos si la un pret la fel de bun ca cea pe care eu am cumparat-o in luna Decembrie.

Un comentariu la „Sare de baie G’reenum – Amor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *