Keep up with english language with Docentisimo

Relatiile internationale si toate elementele preluate din afara tarii presupun anumite cunostiinte. Plimbarile si comunicarea cu alte nationalitati presupun un minimum nivel de limba engeza. Generatiile mai mari nu cunosc foarte bine vreo limba straina, cu anumite exceptii, fiind mult mai greu sa invete la o varsta inaintata.

Millennials au preluate notiuni datorita calculatorului, jocurilor si deseori melodiilor. Ei deprind mult mai usor orice limba straina, engleza cel mai des, aceasta  fiind cea mai uzuala si limba de cea mai mare circulatie.

Lectii de limba engleza

O mare problema in aceste preluari de cuvinte si invatat „dupa ureche” este faptul ca nu invata limba engleza la nivelul potrivit si nu cunoaste gramatica. Pentru o invatare optima care il va ajuta pe copil in viitor apeleaza la Docentisimo. Acestia predau lectii de engleza copiilor de orice varsta.

Cu cat incepe mai de mic sa invete aceasta limba cu atat ii va fi mai usor pe viitor. Multe locuri de munca  necesita cunostiinte de limba engleza datorita faptului ca multe firme vor sa se extinda international. Ii va fi mult mai usor pe viitor sa comunice cu orice persoana si sa inteleaga filmele, melodiile, chiar si documentele scrise in engleza.

Avand in vedere distantarea sociala pe care am adoptat-o in toate domeniile, cei de la Docentisimo pun la dispozitie ore online la care copiii pot sa participe de acasa. Lectiile sunt interesante si predate doar de profesionisti.

Atentie centrata pe elev

Indiferent de nivelul la care este copilul in prima ora, lectiile se centreaza pe ceea ce are de invatat si chiar daca incepe din clasa a V-a este indrumat de la zero, acolo unde este nevoie. Elementele de baza si primii pasi spre acest taram necunoscut ii sunt calauziti de profesorii experimentati care au rabdare cu fiecare in parte. Fiecare copil are parte de atentie special acordata deoarece grupele sunt formate din maxim 6 elevi.

O activitate de vara care sa ii mentina in contact cu tot ce au invatat pe parcursul anului, este cursul de vara care le permite sa exerseze, sa recupereze sau sa invete lucruri noi. Limba engleaza este un domeniu de interes pentru ei si va fi o placere sa invete prin jocuri si activitati, fara sa se simta ca la scoala.

La finalul pregatirii, cand fiecare in functie de evolutie si de ce a invatat, poate sustine la cerere examenul Cambridge, care este necesar in vederea invatamantului in alte tari. Acest examen este recunoscut si in Romania si poate echivala proba de limba engleza de la BAC, fiind mult mai complex decat elementele de baza care se verifica prin examenul maturitatii.

Pentru orice informatii poti accesa site-ul celor de la Docentisimo, iar pentru informatii suplimentare sau inscriere poti da mail la adresa cursuri@docentisimo.ro sau sa apelezi la numarul +40 766 29 77 00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *