Remediu pentru acnee de la Remary

Bună draga mea, azi la ceas de seara m-am gândit sa iti spun cateva lucruri despre noile produse pe care le-am testat.

Îți spun drept ca deși nu ma uit la TV destul de des mi-a fost imposibil sa nu vad reclama aceea cu băiatul ala care din cauza acneei este capabil sa dea cu răzătoarea pe fata. Ei bine…pot spune ca am avut o adolescenta linistita și nu am avut o problema cu acneea în perioada pubertății, dar asta nu ma împiedică sa caut soluții și produse destinate acestei probleme.

Cred ca este foarte dificil sa treci prin perioada pubertății și sa ai o problema cu acneea dar mai ales sa nu ai o soluție bună pentru ea. Mi se pare important ca atunci când folosești un produs care chiar are efect sa împărtășești asta cu cei din jurul tău.

Exact asta voi face eu, deși asa cum îți spuneam puțin mai sus eu nu am avut probleme cu acneea mi se întâmplă să mă trezesc cu câte un cos rătăcit pe fata și asta exact atunci când vreau sa arat fabulos sau trebuie sa merg la un eveniment.

Recent am descoperit produsele pentru acnee de la Remary un brand pe care am avut ocazia să-l cunosc acum ceva vreme, când am încercat produsele pentru celulita despre care ți-am vorbit pe blog la momentul respectiv.

Vedetele acestui articol sunt acesta din poza și voi începe cu loțiune tonică anti acnee profesională și chiar dacă nu are un miros foarte plăcut pot spune ca este acceptabil dar și eficient. Într-un fel sau altul în perioada dinaintea testării mi-au apărut coșuri pe fata asa ca am avut noroc sa încerc și sa vad eficienta acestor produse.

Cu un flacon de 200ml ușor de folosit, este numai bun pentru astfel de situații, când acneea îți dă bătăi de cap.

Cel de-al doilea produs testat este o crema cu o consistenta diferita fata de cele cu care m-am obișnuit eu. Are un miros ușor mentolat, plăcut și vine în flacon de 50ml. Pe site o găsiți cu denumirea aceasta: Cremă tratament împotriva acneei și coșurilor.

Dacă de cele mai multe ori evit sa încerc produse pe care nu le cunosc, pot spune ca fiind vorba de Remary brandul care a făcut diferența atunci când a fost vorba de celulita.

Câteva ingrediente ce se găsesc în aceste produse sunt: acidul Azelaic, extractul de Galbenele, extractul de Pufulita sau extractul de Mimoza, Ulei de semințe de Joboba și extract de Aloe Vera.

Ingredinete naturale și benefice pielii de aceea consider ca aceste produse sunt foarte bune pentru mine și tenul meu. Cu ajutorul lor nu numai ca voi scapa de acnee dar și pentru un ten luminos și curat.

Trebuie sa știi deja ca tenul ne arata vârstă și dacă nu avem grija de acesta inevitabil vor părea mai bătrâne decât suntem în realitate, asa ca draga mea consider ca este important sa avem grija de pielea noastră pentru a arăta asa cum ne dorim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *