Biroul de traduceri Inova – cei ce depasesc barierele lingvistice

Exista momente in viata cand ai nevoie de traduceri de specialitate ale actelor tale. Biroul de traduceri Inova a dobandit o experienta impresionanta in acest domeniu, iar recomandarile nu au incetat sa apara. Si-au format o clientela larga de clienti, fiind apreciati chiar si de institutii de stat si persoane juridice. In ceea ce priveste traducerile, ei sunt la un nivel inalt al serviciilor oferite, mereu la deadline.

De ce sa apelezi la biroul de traduceri Inova

Fiind o echipa ce pune pret pe importanta calitatii traducerilor, actele tale importante vor fi analizate pana in cel mai mic detaliu. Dispun de tehnologii de ultima ora care eficientizeaza timpul de lucru asupra comenzilor, iar astfel ei respecta termenele limita. Traducatorii de la Inova sunt de un real profesionalism, cu studii superioare, care dispun de formare profesionala constanta.

Indiferent ca este vorba de traduceri legalizate la biroul de traduceri Inova sau interpretari, echipa te intampina cu servicii complete. Aici regasesti servicii de apostilare sau supralegalizare, interpretare a documentelor sau colationarea lor. Acestia se ocupa de traduceri pentru companii, traduceri specializate si traduceri autorizate si legalizate. Inova dispune de traducatori specializati in peste 30 de limbi, in toate domeniile de activitate.

Ce trebuie sa stii despre aceste traduceri

Fiecare proiect in parte este diferit, iar timpul alocat traducerii documentelor este la fel. In cazul unui proiect mai amplu de traducere in limba engleza, pe termen scurt, traducatorii Inova vor colabora eficient pentru a obtine un text armonios in ceea ce priveste termenii folositi. Un singur traducator poate traduce aproximativ 20 de pagini pe zi.

Traducerile specializate trebuie sa fie de un inalt standard al compatibilitatii. Pe langa faptul ca termenii sunt diferiti din punct de vedere cultural, lingvistic si nu numai, un text tradus trebuie sa fie in conformitate si cu legislatia acelei tari. In ceea ce priveste traducerile juridice si tehnice, traducatorii Inova ofera un rezultat final clar si precis al textului, gasind solutiile necesare pentru a evita termenii similari din ambele limbi, dar care nu inseamna acelasi lucru.

Cei de la Inova stapanesc bine termenii din fiecare domeniu, ca de exemplu cel medical, care presupune un grad de exactitate al textului superior. In astfel de cazuri, nu e necesara doar cunoasterea unei limbi. Inova dispune de traducatori cu pregatire medicala sau chiar doctori, avand cunostinte avansate in terminologia specifica domeniului medical.

Experienta celor de la biroul de traduceri Inova isi spune cuvantul, la fel ca fiecare proiect realizat de acestia. Intra in cadrul site-ului www.servicii-traduceri.ro sa afli informatii suplimentare.

Contact: office@servicii-traduceri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *