Ce produse nu îmi lipsesc din geanta?

Știi deja acele clipuri și articole postare în mediul online în care diferite fete ne arătau ceea ce se au în geanta sau rucsac. Eu deși nu port genți ci doar ghiozdan sau rucsac nu îți voi arata tot ce poți găsi în el, ci îți voi arata cateva produse care nu lipsesc din el, absolut niciodată.

Înainte de a începe sa iti povestesc despre produsele ce nu lipsesc din ghiozdanul meu și motivul pentru care sunt nelipsite, hai sa iti spun cum a decurs prima steluța din proiectul început acest an. Dacă nu știi despre ce vorbesc…. Aici îți las link-ul articolului, și link-ul primei steluțe extrase din cele 12 stabilite pentru anul acesta.

În următorul articol îți voi povesti ce steluța am extras pentru luna martie și cum a decurs proiectul lunii februarie. Dar hai sa nu o lungim și sa iti povestesc despre ceea ce am menționat mai sus.

Pentru cine nu ma cunoaste pot spune ca eu nu sunt o femeie eleganta, nu port genți sau pantofi cu toc și de când ma știu cel mai des apelez la ghiozdane, fiind practice și încăpătoare.

De când am pus bazele atelierului am decis sa fac totul ca la carte sa spun asa, astfel am ales sa merg pe mâinile magice ale Anei Haidu, mămica ce cândva mi-a făcut logo-ul atelierul dar și etichetele pe care ți le prezentam pe canalul meu de youtube.

Voi începe prin a-ți descrie agenda, care pur și simplu mi-a bucurat sufletul și îmi luminează ziua de fiecare data când o folosesc. Frumusețea culorilor, a foilor utilizate și îmbinarea acestora, o face ușor de folosit și practica.

Ceasul de la Yves Camani este cadoul de Valentines Day din partea soțului. Este un ceas rezistent la apa asa cum mi-am dorit și prin urmare nu-l dau jos aproape deloc. Lănțișorul cu Andreea, da știu ca nu ma numesc asa, dar este cadoul de la Moș Crăciun, și Andreea este numele fetitei mele.

Pe lângă lănțișorul cu numele fetitei mele, mai am o brățară cu semnul infinit, care la fel este primita din partea soțului, și lănțișorul primit de la părinții mei, acum aproape 12 ani, dacă nu mai bine de atâta, este un accesoriu ce ma apropie foarte mult de ei și pe care nu-l las niciodată acasă

Pot spune ca are valoare sentimentala și aceasta este principalul motiv pentru ca nu ma despart de el, dar îmi și place asa ca ma rog sa nu se rupă pe viitor și în cazul în care se va întâmpla asta… Cu siguranta voi merge cu el la reparat.

Ultimele lucruri ce nu lipsesc sunt lacul de unghii și uleiul de la Evelin. Pentru ca am ales sa merg pe varianta de natural, nu plec de acasa fără acestea.

Voi încheia acest articol și îți voi spune ca acestea sunt produsele care nu lipsesc din ghiozdanul meu, mi-aș dori sa îmi spui și tu ce produse sunt nelipsite din geanta sau rucsacul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *