Un ten luminos este un ten frumos

Bună draga mea, azi vreau sa vorbim despre îngrijirea tenului, despre regretul meu și ce am schimbat abia acum dar și despre ce trebuia sa schimb acum mult timp.

Știi celebra replica „oglinda, oglinjoara, cine este cea mai frumoasa din tara” ei bine când ceea ce iti răspunde sau îți arată oglinda nu mai este pe placul tău…aici apar probleme. Se știe deja că pielea este foarte importanta, aceasta ne indica vârstă și neîngrijita îți poate adăuga ani în plus.

Nu neg faptul ca și stilul de viata contează și ca probleme sunt și ele un factor destul de important, atunci când vorbim de riduri dar consider ca cel mai important este modul în care avem grija de tenul nostru.

Îți spuneam la început ca am câteva regrete, nu le voi enumera pe toate ci îți voi spune doar unu, cel ce are legătură cu acest articol, mai exact faptul ca au fost nopți în care nu m-am demachiat, perioade în care patul mi s-a părut mult mai tentat decât rutina zilnica, și astfel pot spune ca ma număr printre personale cărora oglinda nu ii mai răspunde „tu, tu ești cea mai frumoasa din tara”.

Consider ca demachierea este un aspect foarte important și ca indiferent de cât de obosite suntem, trebuie sa o face ca la carte, nu sărind pasi sau lăsând pe mâine ce putem face azi.

Deși anii au trecut și am învățat asta destul de târziu. Am început sa acord o atenție deosebita demarechii, și de la Notino mi-am apa micelara de la Ziaja, în brand pe care am avut ocazia să-l cunosc acum 6 ani și care incantat încă de atunci.

În rutina mea zilnica a intrat acest produs pe lângă acesta și câteva creme de fata și de mâini.

Produsele acestea sunt ceea ce nu îmi lipsesc din rucsac, acestea fiind o parte din produsele din rutina mea zilnica. Dar consider ca cel mai important mi se pare apa micealara.

Dacă de obicei aleg apa micelara ei, dar nu zic nu unui lapte demachiat, acesta fiind hidratant și la fel de benefic pentru tenul nostru.

În concluzie pot spune ca este foarte important sa ne demachiem în fiecare zi și sa avem grija de pielea noastră. Aceasta fiind ceea ce intra prima data în contact cu lumea. De aceea deși regret ca nu am avut grija de acest aspect de acum țin cont și ma demachiez zilnic.

Spune-mi tu ce preferi… Apa micelara sau laptele demachiat?

Un comentariu la „Un ten luminos este un ten frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *