De unde poti cumpara jucarii educative?

Nu de putine ori am auzit aceea comparatie intre generatiile trecute si cele de acum. Stim deja ca cei mici prefera gadgeturile in locul iesitului afara, dar oare aici nu gresim si noi? Desi risc sa aruncati cu rosii, eu pot spune ca sunt o norocoasa pentru ca Maya prefera sa stea afara in locul tabletei, dar asta cred ca tine de copil dar si de parinti.

Noi avem program si norocul ca locuim la curte, asa ca iesim destul de des la aer si la joaca, dar cand nu avem posibilitatea ne orientam spre jucarii educative si menite sa ii starneasca imaginatia. Stiu ca totul pleaca de acasa si ca fiecare parinte isi doreste un copil responsabil si educat, dar oare nu tine de noi sa ii tinem pe drumul corect?

Un aspect foarte important este sa alegi jocul in functie de varsta, trebuie sa ne uitam de fiecare data la asta, pentru ca nu ii poti da unei fetite de varsta cu Maya un joc pentru bebelusi…la ce personalitate il vei gasi intr-un colt aruncat. Pentru mine un bun exemplu este fetita mea, care fiind extrem de activa si cu o imaginatie destul de bogata, trebuie sa am grija ce aleg, doar asa ea va fi atrasa si se va juca cu el.

Un bun exemplu este acesta jucarii Djeco, ei de exemplu ii plac animalele si jocul de ma jos este perfect pentru ea fiind cu animale si in acelasi timp avand varsta potrivita 6+.

Nu de putine ori am auzit mamici spunand ca atunci cand cei mici stau la tableta sau la televizor au si ele timp pentru treaba, dar sincer nu consider ca este corect acest aspect, mi se pare ca folosind aceste gadgeturi nu isi folosesc creierul asa cum trebuie si ca au nevoie de diferite activitati care sa le stimuleze imaginatia si creierul.

Un alt exemplu sunt aceste jucarii : Djeco kinoptik, perfecte atat pentru fetite cat si pentru baietei, fiind vorba de vehicule si modalitati de a-ti imagina diferite masini, cum le numesc ei, masini futuriste.

Indiferent de ceea ce consideram ca este ok pentru cei mici, trebuie sa tinem cont de ceea ce copii nostri au nevoie, si consider ca este important sa alegem corect jucariile pentru ei. Sa avem grija ca nu contin elemente ce pot fi inghite dar si de faptul ca au nevoie sa ii stimulam ca pe viitor sa fim mandrii de copii nostri.

Daca si tu doresti ca cel mic sa aiba o copilarie fericita si sa stea departe de gadgeturi, te invit pe site-ul celor de la Joujou.ro pentru ca aici vei gasi jucarii educative pentru toate varstele dar te rog frumos sa tii cont de varsta recomandata, asa vei evita accidentele si cel mic va fi atras de jocul cumparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *