De unde poti cumpara sandale cu toc?

Buna draga mea, pentru ca temperaturile din termometre au inceput sa creasca si vremea este mult mai prietenoasa, consider ca a venit timpul sa imi cumpar incaltamintea potrivita pentru sezonul cald. Am inceput sa caut sandale cu toc si sandale cu platforma, pentru ca anul acesta m-am decis sa fac cateva schimbari si voi alege in locul adidasilor sandalele. Desi de obicei merg pe clasic si comod, cred cu tarie ca a venit vreme sa incerc si altceva, asa ca iti voi spune unde am gasit modele de sandale uimitoare si perfecte pentru aceasta vara.

Poate vei spune ca este prea devreme pentru astfel de cumparaturi, dar cum o femeie nu are niciodata suficiente perechi de pantofi, vreau ca in prima zi de vara sa port noile mele perechi de sandale, si cum Iarena.ro este un magazin online ce iti pune la dispozitie o gama variata de produse, mi-ar fi imposibil sa nu imi cumpar sandale de aici.

Inca de pe vremea cand am inceput sa imi aleg singura sandalele, am mers pe ideea de sandale cu platforma, acesta mi se par foarte comande si pot recunoaste sincer ca cele de mai jos sunt absolut fenomenale. Imi place ca au calcaiul ascuns si bareta finuta de la nivelul gleznei.

Pe langa aceste sandale poti recunoaste ca imi plac foarte mult si cele cu toc gros, aici totusi consider ca alese corect te poti simti foarte bine si pot deveni in scurt timp principala alegere cand vine vorba de incaltaminte, mai ales in sezonul cald cand picioarele noastre chiar au nevoie de aer.

Desi pot spune sincer ca ador sa ma incalt in adidasi si ca de cele mai multe ori merg la cumparaturi dupa sandale sau pantofi si ma intorc tot cu incaltaminte sport acasa, consider ca a venit vremea sa fac o schimbare majora si tocmai de aceea iti voi arata o pereche de sandale cu toc gros absolut minunata. Ideea de toc gros imi ofera stabilitate si in acelasi timp cred ca sunt practice. Tu ce crezi?

Daca in perioada adolescentei cautam incaltamintea ce iesea din tipare si aveau diferite aplicatii, acum ca m-am maturizat si stiu ce inseamna stilul, aleg sa merg pe variante clasice in culori calde si deloc tipatoare. Dupa cum ai observat si prima pereche prezentata este intr-o culoare linistita, ce poate fi asortata cu usurinta dar in acelasi timp este comoda.

Pot spune sincer ca nu ma vad mergand pe sandale cu toc subtire, dar acestea cu platforma si cele cu toc gros le consider potrivite pentru mine, ma vad purtandu-le zi de zi, fie ca merg la munca sau in parc cu fetita mea. Acesta fiind principalul criteriu de care tin cont cand aleg incaltaminte. Am o fetita foarte activa si eu trebuie sa pot tine pasul cu ea.

In concluzie, sandalele disponibile pe site-ul celor de la Iarene.ro sunt minunate si la preturi accesibile. Pot spune drept ca aici am gasit incaltaminte pe gustul meu si pentru voi am o supriza. Poti beneficia de 10% reducerea daca folosesti codul ALINA10. Te rog sa imi spui ce sandale alegi si bineintele ce produse iti plac de pe site-ul lor.

Un comentariu la „De unde poti cumpara sandale cu toc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *