Rutina mea de îngrijire a pielii

Bună draga mea, acum ca am reușit sa finalizez pregătirile pentru sărbătorile ce urmează, a venit vremea sa aloc timp și pentru mine. Știu ca mai am o zi la dispoziție dar atunci când lucrezi cu o zi inainte de Paște trebuie sa profiti de fiecare moment liber.

Nu îmi place sa ma aglomerez și tocmai de aceea am ales sa încep rutin mea de îngrijire de azi. Printre produsele ce se găsesc în rutina mea se afla și acest scrub.

L-am cumpărat de pe Notino.ro și pot spune ca este printre cele mai bune achiziții facute în materie de cosmetice. În primul rand ca are un miros wow, îmi pare tare rău că nu va pot trimite mirosul.

Am avut ocazia de-a lungul timpului sa am încercat diferite tipuri de scurb, dar acesta de la Organic Shop Scrub m-a cucerit și pot spune ca-l folosesc cu plăcere de fiecare data. Totuși micul dezavantaj este acela ca fiind pe baza de zahar, dacă îl uzi se topește.

Știu acest lucru pentru ca înainte de acesta cu Lemongrass, tot de la Organic Shop am mai avut unul cu ciocolata, deși nu mirosea la fel de bine ca acesta, dar fiind pe baza de zahar s-a topit.

Îl folosesc de ceva vreme și este destul de spornic. Am încercat înainte de acestea și scrub cu cafea, aveam unul la plic care la fel ca acesta mirosea demențial.

Sincer când îl voi termina pe acesta,  îl voi recumpara mai ales ca în aceasta perioada și nu numai pielea noastră are nevoie de ajutor pentru a îndepărta pielea moarta.

Deși aceste mici particule nu se observa cu ochiul liber, acestea sunt pe pielea noastră și dacă nu folosim creme și astfel de produse poate capătă un aspect neplăcut.

Totuși trebuie sa menționez faptul ca nu este indica sa folosim aceste produse – sau mai bine spus produsele pentru exfolierea pielii – foarte des, pentru a nu distruge stratul pielii, tocmai de aceea eu îl folosesc o singura data pe săptămână.

Deși nu sunt genul de persoana ce foloseste creme și uleiuri de corp foarte des, pot spune ca acest scrub îmi place foarte mult și îl folosesc cu drag de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *