Te-ai săturat să dai telefoane ca să găsești un loc liber la un salon de beauty? Încearcă Stailer

Toate femeile știu deja, ba chiar fac o criză de nervi atunci când vor să meargă la un salon de înfrumusețare și trebuie să își ia o pastilă de Xanax înainte să sune pentru a găsi un loc liber. 

Pentru că atunci când dau cel puțin 10 telefoane, la 3 dintre ele răspunde o “doamnă drăguță” care începe să râdă când te aude că îți dorești o programare la salon în acea zi, la celelalte 3 nu îți răspunde nimeni la telefon, iar la celelalte 4 găsești un loc liber abia peste 3 săptămâni, într-o zi de marți, la o oră în care tu ești la job și trebuie să inventezi o minciună ca șeful tău să te învoiască. Aceste situații devin obositoare pentru orice femeie și de multe ori preferă să devină propriul stilist.

Și uite așa a apărut site-ul www.stailer.ro care ne face să uităm de acele situații pline de nervi și destul de obositoare. 

Cum funcționează Stailer 

Stailer este o platformă online care ne ajută să ne programăm online, la orice salon dorim, în mai puțin de 5 minute. Cum face asta? Foarte simplu. Pentru că a fost creată după un sistem foarte inteligent, tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma Stailer, să selectezi salonul care te interesează și să te programezi. 

Plus de asta este 100% gratuită și se adresează către tot publicul larg, inclusiv bărbaților. Nici măcar nu ai nevoie de cont ca să te programezi, deși poți opta și pentru această opțiune. Serviciile pe care le oferă sunt dintr-o gamă foarte vastă precum tuns, pensat, manichiură, pedichiură, tratamente faciale, masaje de relaxare, cât și opțiunea de a selecta un salon epilare definitiva din Iasi, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea sau București. 

Astfel, indiferent de serviciul pe care îl alegi, știi sigur că Stailer te programează rapid și simplu. Mai ales acum, că se apropie sărbătorile pascale și toată lumea își dorește o schimbare, iar saloanele sunt aproape pline, ai ocazia să renunți la metoda clasică de a da telefoane și poți să te programezi cu Stailer la orice oră din zi sau din noapte. 

Dacă nu ești sigur de serviciile pe care le oferă Stailer și nu știi cât de calitative sunt, atunci poți accesa platforma, iar acolo vei avea toate detaliile cu privire la saloane, fotografii, detalii cât și recenziile persoanelor care s-au programat cu Stailer. 

Cu Stailer, programările la salon sunt o adevărată plăcere. Încearcă și tu! 

Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *