Accesorii cu stil de la Amunis.ro

Bună draga mea! Sper ca ești bine și ca acest articol te găsește bine, azi vreau sa vorbim despre accesorii și despre ce tipuri de brățări port și cum am ajuns sa le aleg.

Îți pot spune încă de la început ca acum ceva vreme cochetam cu ideea de accesorii handmade dar pentru ca eram la început nu știam și alternative pentru produse durabile și de calitate, asa ca am ales sa renunț atât sa port astfel de accesorii cât și sa le produc.

Dar asta pana am descoperit magazinul acest online, amunis.ro este locul de unde am achiziționat aceste doua brățări absolut superbe

De ce aleg sa port brățările de la Amunis.ro?

În primul rand pentru aspect, fiecare model prezentat este fabulos si foarte bine lucrat. Cele prezentate mai sus sunt alese cu greu din multitudinea de modele disponibile pe site. Eu am ales una placata cu aur – cea cu albastru – și una cu bile mate, îmi place cum sunt combinate culorile și tocmai de aceea au fost principalele mele alegeri.

A fost destul de dificil sa aleg decât doua modele, dar cu siguranță voi reveni cu alte comenzi. Pe lângă aspectul și calitatea lor, m-a surprins rapiditatea cu care se livrează comanda dar și cum sunt impachete acestea.

Ale mele au ajuns în aceasta cutiuță, frumos așezate și impachetate cu folie de protecție. Mi-ar fi plăcut sa iti pot arata cât de supărată a fost fetita mea când a observat ca ei nu ii sunt bune, dar pe viitor sper sa găsesc ceva asemănător și pentru ea.

Îmi place gama variata de brățări dama și recunosc ca a devenit unul din magazinele mele preferate când vine vorba de accesorii. Aici am găsit modele atâta pentru mine cât și pentru soțul meu.

Asa cum îți spuneam puțin mai sus chiar este important sa alegi produse de calitate, eu am înțeles acest aspect destul de târziu dar pana nu urma niciodată nu este prea târziu sa faci schimbări, pur și simplu am ales sa dau un ban și acel produs sa reziste și sa se comporte impecabil timp îndelungat.

As fi putut scrie articolul atunci când am intrat în posesia coletului dar am vrut sa le port câteva zile, consider ca îți sunt datoare cu păreri sincere, mai ales dacă aleg sa recomand un magazin sau un produs. Astfel în aceste zile am purtat brățările non-stop, nu le-am dat jos deloc și au trecut testul, sunt la fel de frumoase ca in momentul în care le-am scos din cutie. Deci chiar își merita bănuții.

Nu pot spune ca au costat o avere dar știu ca exista și varianta „cunosc eu undeva mai ieftin” asa ca acesta este motivul pentru care eu recomand acest magazin, Amunis.ro, este locul de unde poți cumpăra la preturi accesibile brățări de calitate, brățări ce îți vor rezista în timp și de care te vei bucura timp îndelungat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *