Geanta de piele tip rucsac de la Manier.ro

Bună draga mea, pentru ca luna mai este o luna importanta pentru mine am decis ca este timpul sa fac câteva schimbări. Dacă până acum atunci când venea vorba de genți si ghiozdane, alegeam varianta sport, ei bine ținând cont ca am deja o vârsta, trebuie sa încerc sa ma port ca atare.

Aici nu ma refer la comportamentul meu, ci la modul de a ma îmbraca și bineînțeles la ceea ce aleg sa port. Dacă pana acum ceva vreme mergeam pe ideea ca, am copil mic și ca trebuie sa alerg după el, ei bine vremurile s-au schimbat și fetita mea a crescut. Nu zic ca nu mai este energica, dar acum ne înțelegem și pot schimba astfel garderoba.

Nu este în motiv dar într-un fel sau altul în mintea mea exista aceasta idee și m-am agățat cu dinții de ea, pentru ca era mai comod și mai ok pentru mine. Dar hai sa lăsăm trecutul în urma și sa privim spre viitor, sa iti arata ce geanta de piele tip rucsac mi-a luat de la Manier.ro, pot spune ca este cadoul perfect pentru ziua mea.

Este gri și este foarte încăpătoare, având echipament la munca, este important sa am loc sa iau vesta cu mine, și când am decis sa renunț la rucsac am zis ca trebuie sa aleg ceva elegant, de calitate dar și încăpător. Trebuie sa recunosc ca nu sunt genul ce poarta alte lucruri după ea, gen sacosi sau pungi – ma încurcă și ma enervează, asa ca prefer sa pun totul în geanta sau rucsac și sa nu-mi fac griji pentru nimic.

În interior are un singur compartiment și doua buzunare laterale, acesta reprezinta un plus din punctul meu de vedere. Buzunarul din fata nu este de forma, ci se poate folosi, consider ca este perfect pentru abonamentul de ratb sau alte lucruri de care ai nevoie sa îndemână.

O geanta poate schimba multe!

Cu bretele de calitate și atent lucrate, aceasta geantă se transforma foarte elegant într-un rucsac ce poate fi purtat pe umeri și care arata foarte bine din punct de vedere estetic. Bretele sunt reglabile în funcție de preferințe.

Personal îmi place ideea aceasta, poate fi purta cu ușurință la adidași, dar și la pantofi dacă alegi varianta clasica.

Pot spune ca aceasta geantă tip rucsac este cadoul perfect pentru mine, îmi place tare mult culoare dar și calitatea acesteia, îmi place faptul ca poate fi purtat atâta cu ținută sport dar și elegant și în principal ador faptul ca este spațioasă.

Consider ca îndeplinește cu brio condițiile de care țin cont atunci când îmi cumpăr ceva, în primul rand calitatea trebuie sa fie superioara și în același timp, trebuie sa se plieze nevoilor mele, dar acestea nu sunt singurele lucruri de care țin cont.

Trebuie sa știi ca gama lor variata de genți dama gri, te face sa iti fie imposibil sa alegi un singur model, eu recunosc ca m-am ghidat după ideea de practic dar și din cauza faptului ca spatele meu nu ma ajuta și ca am nevoie de un anume tip de rucsac.

Având probleme cu spatele de ceva vreme evit sa port genți doar pe un umăr, dar asta nu ma va împiedică sa cumpăr o geanta eleganta și de calitate de pe site-ul lor.

Trebuie sa menționez faptul ca produsul este foarte bine ambalat înainte de livrare, are garanție și factura în cutie, ceea ce îmi spune clar ca avem de-a face cu profesioniști, nu o firma ce se joaca de-a livrarea.

Sunt foarte incantata de alegerea făcută, am ieșit din zona mea de confort și pe lângă faptul ca am ales o geanta, aceasta este gri nu negru asa cum m-am obișnuit. Ma bucur ca am făcut acest pas și chiar am primit aprecieri legate de aceste schimbări.

Deși recent am descoperit magazinul acesta online, cu siguranță voi mai apela la el, profesionalismul de care dau dovada și rapiditatea cu care sunt livrate coletele, face ca Manier.ro sa fie aliatul perfect atunci când ai nevoie de un cadou special. Ei vor livra cadoul în timp util și astfel destinatarul se va bucura timp îndelungat de produsul primit.

Pentru mine aceasta geantă reprezinta cadoul meu pentru mine, cu bretele reglabile ce poate fi purtat atâta ca rucsac cât și ca geanta, într-o nuanță plăcută la vedere și de o calitate excelenta, un produs atent lucrat pana la cele mai mici detalii, geanta aceasta a devenit companionul meu de drum. Am spus adio rucsacului sport și am îmbrățișat cu mult entuziasm acest nou stil vestimentar.

Alege produse de calitate superioara și în același timp alege ceea ce iti place. Gama larga de produse disponibile pe site te va face sa vrei sa faci o schimbare, asa ca mie îmi rămâne doar sa ma bucur de alegerea făcută și de faptul ca am descoperit acest nou prieten. Pentru ca da, Manier.ro este acel prieten ce îți este aproape când ai nevoie.

Un comentariu la „Geanta de piele tip rucsac de la Manier.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.