Te-ai gândit să le faci o surpriză celor dragi? Trimite-le flori, prin Anemone!

Trăim într-un haos, o viață agitată și pe repede înainte. Se întâmplă chiar ca atunci când ar trebui să fii acasă sau în preajma celor dragi să nu poți să faci asta. Ești la distanță, ești plecat în delegație și distanța nu îți permite să fii la locul potrivit în momentul potrivit. Poți însă să compensezi cu o surpriză neașteptată, cum ar fi să trimiți un aranjament floral acasă la sărbătorit. 

Floraria Anemone pune la dispoziție aranjamente florare Bucuresti din care poți alege ce corespunde în simbolistică cu evenimentul. Comanzi un buchet de flori, cu tipurile de flori dorite de tine, primești și fotografii înainte de livrare și în decurs de câteva ore de la confirmarea comenzii surpriza este livrată la adresa indicată de tine. Poți plăti și online, ceea ce face ca organizarea unei astfel de surprize parfumate să fie cu atât mai ușoară. 

Florile, un cadou excelent de fiecare dată 

Florile sunt o alegere clasică la orice zi onomastică, la evenimente speciale. Se spune că oricând poți încânta ochii unei femei cu flori. Mai cu seamă când depui un efort în plus și comanzi combinații cromatice aparte, aranjamente florale realizate de mâini iscusite. 

Cei de la Anemone pot crea un buchet de flori așa cum îți dorești. Sau poți comanda din ce regăsești în pagina oficială și te inspiră. 

Florile sunt totodată și un omagiu, astfel că dacă ajungi în situația în care trebuie să îți iei bun rămas de la un prieten sau cunoscut poți opta pentru un aranjament floral funerar de la Anemone. 

Comandă florile pentru evenimente speciale de la Anemone 

Florile sunt o prezență pregnantă în viața noastră. La evenimente precum nunți sau botezuri acestea însoțesc până și lumânările cu care vă prezentați în casa Domnului. Sunt aranjamentul încântător pentru ochi, pentru simțul olfactiv, dar și pentru suflet. 

La ocazii speciale se pretează alegeri pe măsură, așadar florăria Anemone este locul perfect din care să îți alegi florile ce îți vor fi martore ale fericirii trăite în acea zi. Alege aranjamente florale deosebite pentru buchet de mireasă sau o lumânare de botez. Alege un buchet de flori cu gândul că va contribui la fericirea unor momente ce devin amintiri pe viață. 

Poți comanda și plăti online, poți trimite surprize colorate și parfumate, dar poți vizita și locația fizică. Aici ai detalii: 

Contact: 

București, Bulevardul Uverturii nr. 80

0721.260.677

K9 floraria@anemone.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *