Terapii diverse, desfășurate în centru de terapie pentru autism în Suceava

Tulburările copilăriei pot pune în mare dificultate micuții, dar și pe părinții lor. Printre cele mai frecvente tulburări ale copilăriei se numără autismul. Este o afecțiune mai des întâlnită decât diabetul, cancerul sau sindromul Down. Din păcate, un număr foarte mare de copii din România suferă de această afecțiune. 

Cere acum ajutor în centru de terapie pentru autism in Suceava pentru copilul tău! Această tulburare este neurobiologică și este depistată încă din primii ani de viață. 

Copii care suferă de autism au deficiențe vizibile și se poate stabili rapid un diagnostic. Autismul împiedică dezvoltarea normală a copilului și se regăsesc în palierul de dezvoltare cognitiv, comportamental, implică motricitate grosieră și fină. Ceea ce trebuie să știe foarte mulți oameni este că autismul nu este o boală! Autismul este o tulburare de comportament și nu poate fi indicată prin analize de sânge sau alte tipuri de investigații clinice. 

Centrul Pas cu Pas Suceava vine în ajutorul copiilor și părinților cu unele dintre cele mai bune metode de terapie, metode care vor fi de folos în dezvoltarea copilului. Printre acestea se numără terapia individuală ABA care are ca scop îmbunătățirea comportamentului, terapia de grup în care copiii vor învăța cum să socializeze, terapia 3C care se realizează prin exerciții de coordonare ce urmărește recuperarea neuropsihomotorie, logopedia care ajută în tulburările de limbaj și kinetoterapia ce va ajuta la dezvoltarea mușchilor și a unor abilități complexe. 

Dacă micuțul tău suferă de această tulburare sau i s-a pus recent diagnosticul, poți solicita ajutor în centrul de terapie pentru autism în Suceava! În cadrul site-ului centrulpascupas.ro poți descoperi experiențele prin care au trecut alți părinți pentru dezvoltarea copiilor lor, urmate de ajutorul pe care l-au primit din partea specialiștilor. 

Orientarea către nevoile copilului este primul pas pe care îl fac cei din acest centru

Înțelegerea deficiențelor și a nevoilor pe care le are un copil cu autism implică răbdare și foarte multă atenție. Cei din Centrul Pas cu Pas fac acest lucru în fiecare oră, în fiecare zi. 

Cere ajutor în centrul de terapie pentru autism în Suceava și nu lăsa copilul tău să fie marginalizat! Centrul se află în Suceava și poate fi contactat prin telefon sau la adresa de e-mail contact@centrulpascupas.ro. Micuțul tău merită toată atenția!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *