Un ten curat cu ajutorul gelului de la Garnier

Bună draga mea! Pentru mine primăvară este un anotimp destul de important, îmi place ca și anotimp destul este capricios, totuși cu ajutorul câtorva produse ma bucur din plin de acesta vreme.

Când sunt temperaturi ridicate, ma gândesc implicit la praf și la ten încărcat. Pentru ca se știe deja că pielea noastră are nevoie de ajutor în aceasta perioada și gelul cu cărbune activ de la Garnier este destul de eficient și bun pentru mine.

Voi începe prin a-ți spune ca are un miros plăcut, pompita este foarte utila si ușurează utilizarea produsului. Eu îl folosesc de doua ori pe săptămână și pielea mea arata destul de bine. Pot recunoaște ca îmi place foarte mult mirosul lui, este unul ușor fresh și faptul ca, curata tenul foarte bine și în același timp destul de delicat, reprezinta un mare plus.

L-am ales pentru ca în compoziția lui are acid salicilic dar și cărbune activ. Este indicat pentru puncte negre și pot recunoște ca are efect, folosit regulat se observa diferența. Eu am ales un flacon de 200ml și este pentru prima data când aleg un produs pentru puncte negre de la Garnier.

Pe lângă acid salicilic conține și extract de afine și asa cum am menționat mai sus, cărbune activ. Iti mai pot spune ca extractul de afine în combinatele cu carbunele activ reduce producția de sebum și puncte negre.

Pe Notino.ro găsești o gama destul de variata de produse pentru acnee și pentru problemele tenului, eu am avut ocazia sa mai încerc câteva dar acesta chiar m-a cucerit și la care am observat diferențe. Știi deja ca eu nu sunt fac creme și recunosc ca timpul nu îmi permite sa stau ore întregi cu măști pe față, dar acest gel o dată aplicat, trebuie masat ușor și apoi trebuie îndepărtat cu apa călduță.

Garnier Pure Active este un gel ce poate fi folosit zilnic și care efect asupra punctelor negre și acneei. Este ușor de folosit și are un miros plăcut. Pe site scrie ca poate fi folosit zilnic și ca trebuie îndepărtat cu apa cald. Eu îl folosesc o data la doua zile și cu siguranță îl voi recumpara atunci când termin flaconul achiziționat deja.

Un comentariu la „Un ten curat cu ajutorul gelului de la Garnier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *