Parfumul tau, arma ta de seductie – alege parfumul arabesc de la Parfumat.ro

Unul din simturi, mirosul, poate fi stimulat intr-atat incat sa ti se para o persoana mai interesanta, sa fii atras de cineva, sa iti creezi amintiri despre un context sau de ce nu chiar sa iti starnesca amintiri. Parfumurile sunt o poveste studiata de multa vreme ori unii aplica acest truc si ca strategie in vanzari. 

Dincolo de vreo intrebuintare cu scop clar, un parfum este povestea ta spusa si altora, fara cuvinte, dar cu arome. Cu totii ne dorim poate sa lasa in urma noastra o urma placuta si subtila de parfum. Insa nu toate rezista, asta in functie de calitate. Nu este de mirare ca parfumurile arabesti sunt tot mai populare in randul publicului. Acestea sunt combinatii inedite, exotice, diferite de tot ce stiam pana acum. Au si un plus, cel al rezistentei sporite. 

Ce parfum mi se potriveste?

Parfumurile arabesti au devenit destul de cunoscute astfel incat exista si branduri favorite, populare – probabil ai auzit de Lattafa sau de Vurv. Poti alege tinand cont de popularitatea lor. Iar la Parfumat.ro vei gasi suficiente optiuni de la cele pentru barbati la cele de femei sau cele unisex. 

Daca iti place sa experimentezi, mai ales ca in cazul parfumurilor arabesti vorbim despre note dintre cele mai aromate, de combinatii dulci si nu numai – de cardamon, coriandru, de note de piele, ambra, de lemn de santal printre altele – de nebunii, poti opta pentru a comanda mostre de astfel de parfumuri. Te vor convinge in mod practic astfel de arome. 

In principiu parfumul il alegi dupa preferintele personale, insa conteaza foarte mult si pH-ul pielii si cum se va distinge in cele din urma aroma respectiva pe pielea ta. La Parfumat.ro filtrul activ  al paginii te va ajuta sa descoperi poate ceva interesant si ce ai mai dori sa testezi. Spre exemplu lasa-te inspirat/a de aromele existente si triaza-ti optiunile. Sa fie vorba despre un parfum care iti aminteste de briza marii, de flori sau busuioc? Ce ai spune despre cacao sau caramel ori aromele fructate?

De asemenea, selecteaza parfumul in functie de sezon – sa fie cel pentru perioada calda sau indiferent? Nu in cele din urma ai de ales in functie de momentul zilei cand il vei purta. Un parfum care sa iti accesorizeze tinuta de seara este mai intens decat cel de zi. 

Descopera aceasta lume a aromelor arabesti la parfumat.ro. Tu ce alegi? 

Contact: 

0730 204 204

contact@parfumat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *