Practicam sport și vara cu ajutorul Decathlon

Bună draga mea, azi a venit vremea sa vorbim despre ce activități putem practica în aceasta vacanta, asa ca venit vremea sa cautam diferite lucruri potrivite pentru aceste activități.

Știi deja ca Decathlon este magazinul potrivit pentru astfel de activității, aici găsim mereu ceea ce avem nevoie și o gama variata de produse.

Voi începe sa iti arat câteva produse și îți voi spune de ce le-am ales dar îți voi vorbi și despre campania speciala pentru vara, pregătită de cei de la Dechatlon, cu reduceri dar și produse absolut interesante.

Vara este sezonul plimbărilor și a drumețiilor de aceea îți voi prezenta în rucsac perfect pentru aceasta ocazie. Îmi place ca este practic și încăpător, ideal pentru o excursie reușită.

Pentru ca nu exista vacanta fără cea mica, am decis sa aleg și role pentru ea dar și o pereche de adidași foarte comozi și numai buni pentru drumeții.

Mayei ii plac rolele și chiar dacă nu sunt potrivite pentru drumeții sunt ideale pentru a face mișcare și plimbări în parc, anul acesta mi-am propus sa ieșim în parc cu rolele toată familia, asa ca voi cumpăra role pentru toți membrii familiei nu doar pentru mine.

Este important sa facem mișcare indiferent de anotimp și consider ca vara este anotimpul ce te invita sa ieși afara, sa alergi sa te plimbi sa te joci în aer liber. Fie ca vorbim de drumeții, de plimbări cu rolele sau cu bicicletele, din punctul meu de vedere Dechatlon este magazinul ce îți pune la dispoziție diferite modalități de a face mișcare și de a te menține în forma.

Tot aici găsești mingii, palete de tenis și de batminton, dar și alte tipuri de produse menite sa te ajute sa faci mișcare. Tot aici găsești și haine de calitate si echipament sportiv, pentru mine este magazinul potrivit pentru întreaga familie, aici găsesc mereu reduceri și campanii menține sa te scoată din confortul casei tale.

Consider ca este important sa știm ceea ce avem de făcut și dacă anul trecut pandemia ne-a ținut mai mult în case, ei bine anul acesta cu câteva reguli putem sa ne bucuram de soare, de ieșirile în aer liber și sa ne distram. Putem face sport și sa ne simțim bine, pentru ca se știe deja că un stil de viata sănătos ne ajutata pe termen lung.

Tu ce alegi sa faci vara asta, eu una voi pleca cat de des pot cu familia mea și ma voi bucura de razele soarelui și de posibilitatea de a face mișcare.t

Te invit sa îmi spui ce sporturi de vara iti plac, ce alegi sa faci în serile lungi de vara și dacă te-ai gândit ce ocupație sa ii găsești celui mic în aceasta vacanta de vara. Eu cu siguranță ma voi plimba cu fetita mea în parc și ma voi gândi și la alte activități potrivite pentru vârstă ei. Cine știe poate vom face drumeții dar și ieși în natura, ne vom juca cu mingea sau cu paletele de tenis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *