Un scalp sănătos egal un par frumos

Bună draga mea, indiferent ca vorbim de femei sau de bărbați consider ca toți avea unele complexe, nu voi detalia acest lucru ci voi vorbi despre ceea ce eu consider ca te ajuta sa te simți mai bine în pielea ta și cum poți scăpa de unele probleme cu ajutorul unor produse.

În primul rand trebuie sa iti spun ca nu este ok sa te speli pe cap cu apa foarte calda, pentru ca riști sa faci coji în primul rand pentru iriti scalpul. Cu o astfel de problema s-a confruntat și o persoana apropiata mie și după ce am încercat acest șampon am remediat problema.

Știm deja reclamele de la TV legat de matreata și stim deja ca nu este tocmai frumos sa se vadă atâta pe haine cât și la rădăcină parului. Trebuie sa iti mai zic ca netratata poate ajunge sa fie destul de urat de aceea am cumpărat acest aampon antimatreata și îți pot spune ca are cu adevărat efect.

Trebuie sa iti zic ca este indicat să-l folosești la fiecare spălare și să-l lași sa acționeze câteva minute. În principiu nu este ok dacă samponezi și clătești imediat, pentru a avea efect te sfătuiesc sa-l lași câteva minute în cap, și este ciudat dar vei observa diferente încă de la prima spălare.

Pentru un șampon antimatreata pot sa iti zic ca miroase foarte plăcut, are culoarea portocalie și nu ai nevoie de mult produs pentru a face spuma. Ceea ce consider ca este chiar ok, astfel un flacon îți ajunge mult mult timp.

Eu l-am cumpărat de pe Notino.ro și cu siguranță îl voi recumpara, mai ales ca am observat schimbări și asta de la primele utilizări. Îți mai pot spune ca mi-a fost recomand de o prietenă acest șampon și chiar dacă eram sceptica la început când văzut ca matreata a început sa dispară și scalpul este mai sănătos, ma bucur ca am ascultat sfatul ei și ca l-am cumpărat.

Am încercat si alte produse dar acesta este primul care a avut efect și cred ca voi rămâne la el, cel puțin o buna perioada, doar asa parul meu și a celor apropiați mie va arata impecabil și matreata va sta departe de noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *