Alege implantul de par prin tehnica Q-FUE realizata la Clinica Dr. Felix. Afla de ce

Poate deseori te-ai gandit sa faci un implant de par pentru ca ai anumite goluri de par sau, ca si barbat, incep sa apara semne ale cheliei. Daca ai fost descurajat de ceea ce zice lumea, ca pare fake parul mai apoi sau ca rezultatele nu vor fi cele asteptate, inseamna ca lasi ca vorbele aruncate de oameni sa intervina intre tine si visul tau. 

Adevarul este ca nu poti merge oriunde pentru o astfel de interventie pentru ca este in joc imaginea ta. Trebuie sa faci aceasta alegere cu atentie pentru ca nu vrei sa regreti mai apoi si nici sa investesti o suma de bani pentru nimic. O clinica de incredere la care poti apela este clinica Dr. Felix Hair Implant.

Despre Clinica Dr. Felix

La aceasta clinica lucreaza doar medici ultraspecializati in domeniu care au invatat de la unii dintre cei mai buni din aceasta nisa. Aici poti beneficia de servicii la fel de calitative ca si cele din occident. Tehnicile utilizate sunt ireprosabile si fiecare implant de par este realizat manual.

Rezultatele sunt cu adevarat semnificative si cei din jur nu isi dau seama ca este vorba despre implant. Pot cel mult sa te invidieze ca ai fost inzestrat cu o astfel de podoaba capilara, bogata si care se aranjeaza perfect. Testimonialele si parerea celor care au calcat deja pragul acestei clinici pot confirma aceste lucruri. Este o solutie avantajoasa, avand in vedere ca nu trebuie sa mergi in strainatate pentru o astfel de interventie. Chiar si persoane publice din Romania au apelat la Clinica Dr. Felix. 

Implantul poate fi de par capilar, de sprancene sau de barba. Asa cum sprancenele sunt mandria femeilor de cele mai multe ori si aspectul acestora poate schimba fizionomia foarte mult, la fel este si barba pentru barbati. Acum pot sa dispara complexele cu privire la acestea, pentru ca implantul poate rezolva aceasta problema.

Implantul prin tehnica Q-FUE

Aceasta tehnica este minim invaziva si nu presupune cicatrici sau sangerari. Totul este realizat manual si implantul fir cu fir este realizat de unul dintre medicii ultraspecializati. Aceasta este tehnica ce poate reda aspectul natural al parului, iar densitatea acestuia este maxima. 

Poti vedea pozele de inainte si dupa de pe site pentru a observa ce schimbari apar dupa aceasta metoda. Recuperarea in cazul acestei tehnici este imediata si se face sub anestezie locala. Poti accesa site-ul pentru a vedea mai multe informatii.

Contact:

+40 720 254 368

 office@drfelix.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *