Alege Jucaresti.ro când vine vorba de copilul tau

Bună draga mea, deși fetita mea a crescut încă mai cauta jucării, nu te gândi ca este foarte mare, anul acesta împlinește minunata vârstă de 7 ani, o  vârsta frumoasa dar care aduce o data cu ea și mai multe schimbări.

Ma bucur de fiecare data când vad ca lasă gadgeturile în dulap și alege sa se joace cu jucării. Acum fiind vara alege jocul la nisip sau balaceala la piscina, asta este norocul ei ca locuiește la curte și are loc unde sa se joace cu apa.

Recent am descoperit magazinul celor de la Jucaresti.ro, locul unde lumea copiilor este la ea acasă și unde au pus preț pe fericirea celor mici.

Aici am găsit un set pentru nisip cu grebla pentru Maya. Ei ii place foarte mult sa se joace cu nisip, asa ca nu pot sa ii refuz aceasta plăcere, mai ales când găsesc astfel de seturi.

Îmi place când setul este mai generos, cu mai multe forme. Dacă nu găsesc asa, ii cumpăr doua seturi diferite pentru a avea doua tipuri de forme. Îți spun drept ca prefer sa se joace afară în loc sa ma rog de ea sa lase tableta sau sa nu mai stea asa de mult la televizor.

Deși lucrurile s-au schimbat și am evoluat de la jucăriile clasice pe care le aveam eu în copilărie, ma bucur ca având de unde alege, Maya vrea sa se joace afară la aer si cu alți copii. Ii plac jocurile de asamblat cum sunt puzzle-urile sau de modelat.

Un puzzle interesant ce știu sigur ca ei ii place este acesta, ii plac animalele foarte mult și cu siguranță va dori sa descopere imaginea.  De asemenea in categoria de jocuri și jucării educative, am găsit jocul de mai jos și mi se pare foarte interesant.

Acestea fiind spuse, te invit în lumea celor de la Jucaresti.ro pentru a descoperii o lume colorata și frumoasa, o lume în care imaginația este apreciata.

Este prima data când ajung pe acest site dar cu siguranță voi reveni cu plăcere de fiecare data când imaginația fetitei mele va trebui alimentata. Voi cauta alte jocuri interesante menite sa o tina ocupata și sa o ajute sa se dezvolte, mai ales pe plan intelectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *