Alege Velaria daca iti doresti perdele si draperii de culori inedite

Perdelele si draperiile pentru o casa sunt foarte importante atat din punct de vedere estetic cat si util. Alege-le in functie de ceea ce iti place si in functie de aspectul general al casei. Acestea trebuie sa completeze frumos celelalte obiecte de mobilier din casa si sa fereasca ochii trecatorilor din exterior de intimitatea casei tale. 

La Velaria poti gasi perdele inedite, de culori pentru toate gusturile si pentru fiecare incapere a casei. Sunt disponibile si modele special create pentru bucatarie astfel incat sa incante privirea inca de la intrarea in aceasta incapere.

Perdele pentru bucatarie de la Velaria

Cand vorbim despre perdele interesante pentru bucatarie disponibile la acest magazin online vorbim despre produse care indeplinesc toate caracteristicile necesare. Au modele inedite tesute pe margini sau chiar pe toata lungimea, materialele din care sunt confectionate sunt usor de intretinut si astfel nu au de suferit din nici un punct de vedere cand sunt spalate, iar culoarea ramane la fel de intensa. 

Cei interesati de perdele pentru bucatarie pot opta pentru varianta alba simpla, cu model specific pentru bucatarie in partea de sus si cu esarfe incluse care permit prinderea la mijloc, astfel incat sa lumineze camera mai bine. Sunt modele de perdele special create pentru bucatarie, deoarece au detalii specifice cu fructe, legume, cafea sau altele de acest gen.

La magazinul online de perdele Velaria.ro poti gasi chiar si draperii intr-o paleta vasta de culori. Acestea acopera geamurile seara si nu permit trecere vizuala spre interiorul casei. Pentru fiecare camera trebuie aleasa culoarea care sa completeze celelalte piese de mobilier sau care sa aduca un contrast intr-o incapere de culori calde, pale sau intunecate. 

Servicii Velaria

Cei de la Velaria ofera clientilor si diverse servicii. Printre acestea se enumera si serviciile pentru montaj. Este important sa apelezi la cineva care stie exact cum trebuie instalat sistemul de prindere, pentru ca iti poate oferi direct ceea ce iti doresti, un aspect placut, perdele elegante, frumos si corect aranjate, fara nervi si stare de irascibilitate. 

Pentru ca nu toate casele sunt la fel si preferintele difera, acestia ofera si servicii de cusut. Unele perdele sau draperii necesita mici modificari astfel incat sa se potriveasca perfect pentru camera in care sunt montate. Daca sunt prea lungi se murdaresc foarte repede si daca sunt prea scurte au un aspect neplacut. Velaria te poate ajuta cu ceea ce ai nevoie in materie de perdele. Apeleaza la profesionisti in domeniu. Acceseaza site-ul si alege perdelele si draperiile pe care ti le doresti si mai apoi apeleaza la serviciile necesare de montaj.

Contact:

0774066516

0770774148

vanzari@velaria.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *