Clientii tai ar vrea sa paseasca pragul salonului tau? Mobilier-aparatura-coafor.ro te ajuta!

Suntem intr-o continua schimbare, ne adaptam zilnic la noi tendinte, noi gadget-uri si aplicatii, ne inspiram din lumea fashion cu ce sa ne mai imbracam, din lumea home & living ca sa mai schimbam decorul casei, din lumea beauty ca sa stim ce transformari ale look-ului sunt la moda. Ne place sa ne ingrijim din cand in cand, fara a ne uita prea mult la banii cheltuiti pentru ca meritam. Iar rasfat la standarde inalte il gasesti doar la saloanele de hair & beauty.

Dar totusi avem pretentii, pentru ca nu vrem sa plecam de acolo dezamagiti, pentru ca muncim prea mult ca sa aruncam banii pe fereasta. De aceea, cand cautam un salon bun, in primul rand trebuie sa ne captiveze design-ul interior, cum este imbracat si cum se poarta staff-ul si modul in care te simti acolo, daca este un loc primitor sau nu. 

Cat de mult conteaza mobilierul prezent in salon

Destul de mult, pentru ca nimeni nu-si doreste sa aiba parte de servicii de beauty intr-un loc cu o oglinda ciobita, sertare de pal care stau sa cada si multe alte detalii horror de acest gen ce pun pe fuga pe oricine. Dupa ce clientul trece de pragul salonului si este invitat pe scaun ce se intampla mai exact? Avand in vedere ca nu prea se mai poate bucura de distragerea lui principala, telefonul, ce face in acest caz? Incepe sa studieze locatia cu privirea cat timp stilistul isi face treaba. 

Admira cu ochi de soacra mobilierul din fata sa, decorul salonului, aparatura folosita, modul in care stilistul lucreaza, dar si igiena si cam cat este de ordonata zona din fata sa. Dupa toate aceste criterii si evident rezultatul final al lucrarii, acesta va decide daca se va mai intoarce aici sau nu. 

La capitolul mobilier salon, de calitate superioara, rezistent si in tendinte, mobilier-aparatura-coafor.ro poate fi aliatul tau daca iti doresti sa ai un salon pe placul generatiei actuale. Clientii oricum trag ca albinele la miere daca vad un salon in care exista miscare multa si arata totul superb, fiindca aceste lucruri le inspira din start ca acolo vor gasi calitate si nu dezamagire.

Mobilier personalizat pentru orice salon

Cei de la Mobilier Aparatura Coafor stiu ca fiecare salon este diferit, iar de multe ori antreprenorii greu gasesc mese sau posturi de lucru care sa se incadreze in spatiile disponibile, dar care sa fie si frumoase. De aceea, de multe ori se complac si renunta la multe dintre dorintele lor pentru a-si aduce la viata viziunea. Acum nu mai este cazul, fiindca aici mobilierul poate fi personalizat in functie de dimensiuni, forma scaunelor poate fi aleasa in functie de preferinte, culorile la fel, chiar si insertia de leduri este optionala. 

Aici iti poti transforma visul in realitate, fiindca aceasta echipa cunoaste flexibilitatea, stiu cat de importanta este calitatea, de aceea cu orice cerinta ai veni ei se vor asigura ca vor gasi solutia perfecta pentru salonul tau. 

Intra pe www.mobilier-aparatura-coafor.ro si descopera catalogul lor cu articole profesionale pentru saloanele de hair & beauty.

Contact: 0753331922

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *