Gentile de la Manier.ro sunt de calitate

Îmi place ca atunci când cumpăr ceva din mediul online sa caut recenzii și păreri despre magazinul respectiv dar și despre produsele puse la vânzare acolo. În acest moment sunt în căutare de sandale, m-am uitat pe internet și la fel am caut recenzii, mare mi-a fost uimirea când am descoperi ca nu peste tot exista aceasta posibilitate de a lăsa recenzii, asa ca azi pentru ca mi-am luat acum ceva vreme o geanta de la Manier.ro, am revenit cu impresiile mele despre produsul achizionat și despre cum se comporta acesta după ce l-am folosit zi de zi. 

In primul rand dacă nu mai știi despre ce rucsac vorbesc, iti las link-ul articolul aici, în primul articol îți prezentam în mare produsul, acum îmi pot spune impresia despre produsul ales. Îți pot spune ca de când l-am achiziționat îl folosesc zi de zi, de aceea mi-am făcut o părere despre calitatea lui și am doar cuvinte de lauda la adresa lor. 

Voi începe prin a-ți spune ca îmi plac foarte mult tortile, fiind atât de bine lucrate încat nu aluneca, stau fixe și nu incomodează. Am ales sa-l port atâta pe post de rucsac cât și pe post de geanta, în ambele cazuri m-am simțit excelent și m-am bucurat de alegerea făcută. 

De asemenea îmi place ca nu se cojeste materialul. Ca nu își pierde din textura și nu se uzează. Știu deja ca sunt genți ce par din piele și la câteva utilizări încep sa se schimbe, sa se cojeasca și sa se strice. Are un mare plus modul de închidere, care imi oferă siguranță și știu ca nu se poate deschide ușor, deși dă-mi voie sa specific ca eu în mijloacele de transport în comun merg cu geanta sau rucsacul în fata sau în mână, pentru a nu deranja personale din jurul meu. 

Ideea de geanta tip rucsac mi-a plăcut de mult, pana acum nu am avut ocazia sa cumpăr unu dar acum ca am făcut acest pas, pot recunoaște ca îmi pare rău că nu l-am făcut mai demult. Sunt foarte utile și comode, perfect pentru aceea femeie ce este mereu pe graba și are în permanenta nevoie de diferite lucruri cu ea. 

Istoria genților, din trecut pana în prezent 

Daca tot vorbim de vremuri de mult apuse, dă-mi voie sa iti zic ca ideea de geanta a apărut cu mult timp in urma, dar abia pe vremea Imperiului Roman și în Evul Mediu și-a primit „dreptul” sa spunem asa sa fie atârnat în talie, cum le vedem acum doar în filmele de epoca.

Are o istorie interesanta și pot spune ca a trecut prin multe „peripeții”. În situația de mai sus, putem menționa acei mici săculeți pe care frumoasele și cochetele doamne le purtau în talie, care ascundeau la nevoie câțiva bănuți. 

Îti mai pot spune ca abia prin secolul XVII acei mici săculeți își schimba forma și ajung sa facă putina diferența între doamne și domnii, aceștia din urma aleg sa prefere buzunarele și doamnele aleg sa ii schimbe atâta dimensiunea cât și modul în care îl agata, trecând de la un săculeț prins în talie la ideea de buzunar mare la sort. 

Cu multe alte schimbări ajungem în anul 1854 când Louis Vuitton își inaugurează prestigioasa gamă de genți de voiaj, de aici totul se schimba și se transforma în fel și chip în funcție de ceea ce fiecare designer cunoscut sau mai puțin cunoscut își imaginează. 

Pe la începutul anilor ’20 gențile vin cu un plus, mai exact oglinzile fără care nici o doamna sau domnișoară nu pleacă de acasă,machiajul este revolutionat și necesitatea unei astfel de oglinzi este evidenta. 

Astfel săculețul prins în talie este transportat în timp pana în prezent și ajunge pe raftul celor de la Manier.ro care ne pune la dispoziție genți de calitate în diferite culori și forme. 

Printre acestea se numără și categoria aleasa de mine, mai exact aceste rucsacuri gri absolut fenomenale menite sa te ajute în viata de zi cu zi și nu numai. 

Fie ca alegem sa purtăm un rucsac, o geanta plic sau orice alt tip de accesoriu din aceasta categorie pot spune ca sunt utile și perfecte pentru orice femeie, mai ales ca imaginația tuturor celor ce se ocupa de acest domeniu este nemărginită și mereu găsesc moduri noi prin care ne vor face sa ne dorim genți noi. 

Îti voi spune sincer ca nu ma gândeam ca acest accesoriu indispensabil are o istorie asa de interesant si a trecut prin atât de multe transformari, dar pot recunoaște ca mi-a plăcut perioada în care au apărut  genta tip postas și ca multă vreme le-am cautat. Acum ca am găsit acest rucsac am terminat căutările și pe viitor voi apela tot la Manier.ro ei au produse de calitate si pe lângă asta serviciile oferite sunt impecabile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *