Top 10 idei de decor pentru casa si gradina cu produse de pe Vivre

Bună dimineața draga mea! Cu pasi repezi ne apropiem de weekend, zile mult așteptate de noi cei ce lucram de luni pana vineri, deși nu ma încadrez în aceasta categorie, recunosc ca aceste doua zile îmi dau o stare de bine, fiind perfecte pentru lucru în gradina și pentru amenajări exterioare.

Nu ți-am spus în articolele anterioare faptul ca m-am apucat de renovat și de schimbări în curte dar și în casa, m-am gândit ca trebuie sa fac ceva în privința gradinei, ar fi păcat mai ales ca am spațiu destul de generos și poate fi făcut asa cum îmi doresc.

Am început sa caut în stânga și-n dreapta idei legate de amanajarea grădinii și sigurul care chiar m-a incantat este Vivre.ro aici am găsit o mulțime de idei și posibilități despre cum îți poți amenaja gradina și curtea, iti voi arata cateva idei și ce mi-aș dori sa am în curte și cum as vrea sa arate gradina mea, locul potrivit pentru a bea cafeaua în compania celor dragi.

Voi începe cu câteva produse ce mie îmi plac și care se găsesc pe Vivre.ro, pentru ca aici trebuie sa recunosc este locul potrivit pentru cumpărături de acest fel, diversitatea produselor te ajuta sa alegi ceea ce ți se potrivește și te ajuta astfel sa transformi acel colt într-un loc adorat de întreaga familie.

Personal pot recunoaște ca îmi place aceasta idee, îmi doream de mult un astfel de cuib suspendat și pentru ca urmează sa fac câteva modificări destul de importante voi achiziționa un astfel de cuib.

Ce părere ai despre aceste cuiburi suspendate?

Pe lângă aceste cuiburi îmi doresc și un set compus din masa și scaune, din acel material ce nu se deteriorează ușor și care arata foarte bine. Am găsit tot pe site-ul celor de la Vivre.ro, pentru ca am găsit ceea ce cautam și pe lângă acest cuib am găsit și alte lucruri la fel de interesante.

Îți spuneam ca îmi doresc un set compus din masa și scaune, pentru ca având un număr relativ ok de prieteni, când ne adunam vreau ca toți sa avem loc la masa, sa ne simțim bine și sa ne bucuram de prezenta celor din jur. Nu consider ca este ok sa stam care pe unde apucam, asa ca modelul de mai jos este perfect din punctul meu de vedere.

Pe lângă asta știi deja ca îmi plac magazinele ce au o gama variata de produse și anul acesta mi-am propus sa ma axez pe diferite decorațiuni de gradina, aici pe site am gătit unele foarte frumoase și îți voi lăsa aici un model, vreau sa îmi spui ce părere ai despre alegerile mele și dacă îți plac și ție aceste decorațiuni.

Îmi place idea de gradina luminata difuza, ideea de romantic dar în același timp practic și comod. Nu îmi plac acele becuri puternice și pentru o seara cu prietenii consider ca aceste tipuri de corpuri de iluminat sunt perfecte, tu ce crezi?

În concluzie pot spune ca Vivre.ro este magazinul online care iti pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a amenajări interioare și exterioare, dacă acum am ales sa amanajez gradina cu ajutorul lor, cu siguranță urmează sa continui sa amenajez și interiorul tot cu produsele disponibile pe site, pentru ca au o gama destul de extinsa și prin urmare am de unde alege, ca ceea ce eu îmi doresc sa se potrivească perfect cu planurile mele.

Te invit pe site-ul lor pentru a găsi produsele potrivite gustului tău și locuinței tale, și bineînțeles te invit sa îmi spui și ce părere ai despre alegerile mele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.